Signert kontrakt!

kontrakt947I dag har vi vært på kontraktsmøte på Kolbotn. Så nå har vi skrevet under papirene på huset vårt og det føles så bra!

Tenk at jeg skulle ende opp på Kolbotn, det hadde jeg faktisk aldri trodd.. Så man kan vel si at prioriteringene mine har forandret seg litt, og jeg tenker mer på hvor fint det er for barn å vokse opp på et slikt sted, enn om man sammenligner det med å bo midt i byen. Selv om det siste også selvfølgelig kan være veldig fint. Noe av det jeg vet vi kommer til å sette stor pris på er å få parkering rett utenfor, stor hage og terrasse, og ikke minst masse lagringsplass.

Huset vårt ligger bare fem minutter unna der jeg selv har vokst opp og jeg kjenner jo området så godt, noe jeg synes er en veldig stor fordel. Blir fint å ha besteforeldre så nærme! Og så har jeg jo flere venner som har planer om å flytte tilbake om noen år, så det blir helt topp. Gleder meg til å vise dere!

Jeg begynte faktisk å fotoshoppe bildene fra annonsen med mitt eget interiør allerede kvelden før budrunden (…), så jeg var vel ganske innstilt på at vi skulle bo der. Hadde håpet vi skulle være den eneste budgiveren, men det ble en formiddag med masse adrenalin da det viste seg å være et annet par som også var interesserte. Fikk den rett over prisantydning, så fornøyd med det :)

middage9Nå har vi akkurat spist middag og jeg vurderer å sette på årets første julefilm. Snaaart 1. desember!

Comments

  1. Anne says

    Gratulerer så mye med hus! Elsker også at du har begynt å blogge så mye igjen! Digger å følge med på deg! Du er et stort forbilde <3 <3 Klem

    • Annette Haga says

      Hei! Tusen takk :D Nei vi trenger ikke å gjøre så altfor masse. Men jeg skal få på plass noen nye garderobeløsninger, male et par vegger og bytte ut vasken på badet osv. Men det er ikke noe oppussingsobjekt heldigvis:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *