Ripped jeans

throwback11103throwback11111OLYMPUS DIGITAL CAMERAthrowback111193throwback11344Jacket: Arnie Says
Sweater: Gestuz
Jeans: Never Denim
Bag: Gucci
Scarf: Gina Tricot
Shoes: Converse

I dag kunne det like gjerne vært hvilken som helst ukedag for meg, ettersom alle dager sklir litt inn i hverandre for tiden, men god søndag ♡ Jeg orker ikke å kjede dere med hvordan formen min er for tiden, men det er i alle fall ingen særlig bedring. Kort oppsummert føles det ut som om hodet mitt skal til å eksplodere når som helst, feberen kommer og går, halsen brenner og jeg blir andpusten av å reise meg – så det er ikke noe spesielt å melde fra denne kanten. Så da tar jeg heller en liten throwback tilbake til et november-antrekk fra i fjor, som jeg liker veldig godt! Skjønner ikke helt det at jeg gikk med hullete jeans og converse uten sokker (!) på denne årstiden, men det er en annen sak :) Har vel aldri vært så flink til å kle meg etter årstiden…

Comments

 1. Helene says

  Huff, hørtes ikke noe digg ut :( jeg var faktisk helt lik syk forrige uke, men hos meg har det gått over med litt Ibux heldigvis :) håper du blir bedre snart <3

 2. Marienge says

  Kjære deg, Masse god bedring! så bra at du hører på kroppen din og gir den den hvilen den trenger. Du kommer til å bli bra snart! Sender deg masse positive og friske tanker! Xx M

 3. Veronica says

  Hej Annette! Tack för en mycket inspirerande blogg! :) Då jag läser att du är sjuk och jag själv känner igen symptomen råder jag dig till att testa dig för Mycoplasma som är en form för lungbetennelse. Viruset är svårt att upptäcka och syns inte på blodprov osv. Det som kännetecknar viruset är slapphet, ont i huvudet, feber och förkylning som inte ger sej och torrhosta. Det var dagens tips från mig till dig :) Massa god bedring!

 4. Andrea says

  Riktig god bedring, fineste du <3 Jeg haaper du snart kan komme med et litt mer personlig innlegg om hvordan det staar til med bryllupsforberedelsene, aarsaken til hussalget osv. God soondag videre til deg og dine :)

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *