How to: Extensions

Reklame

extensions89vextensions23I’m wearing dress from Zara & clip on extensions from Rapunzel of Sweden

Her er en look fra Marbella! En av de få kveldene jeg pyntet meg litt til kvelden. For å få lengre og fyldigere hår satte jeg inn noen clips med extensions, noe jeg synes gir det lille ekstra. Se fremgangsmåten under:

extensions9483extensios84739Jeg pleier å dele opp håret i flere seksjoner og tupere det litt før jeg clipser de på. Superenkelt og raskt! Bare pass på at du ikke fester extensions-clipsene for høyt oppe på hodet, ettersom du må ha nok av ditt eget hår til å dekke over. Det er ikke noe vanskelig å få det til å se helt naturlig ut, og det tar meg totalt under tre minutter.

extensions1Her har jeg brukt under én pakke med extensions for å få et mest mulig naturlig resultat. Jeg synes det blir slitsomt om det blir altfor mye og tungt, men det må være nok til at ditt eget hår ikke ligger som et «teppe» over. Hvis du er like glad i bølgete frisyrer som det jeg er, så anbefaler jeg at du setter i extensions før du begynner å krølle det. På den måten får du krøllet ditt eget hår sammen med løshåret, i stedet for hver for seg.

extensions98rapxxJeg har brukt Clip-On Set European Straight i fargenummer 10 og 18 fra Rapunzel of Sweden. Denne kombinasjonen var perfekt for mitt hår (ikke tenk på at det skal matche hodebunnen – ta utgangspunkt i tuppene). Så om du selv har striper i håret ditt kan det være veldig fint å blande to fargenyanser! På dette bildet har jeg fargenummer 6. Om du er usikker på hvilken farge extensions du trenger kan du sende et bilde av deg selv til info@rapunzelofsweden.com, så vil de hjelpe deg 🙂

Comments

 1. says

  Hey Annette, the extensions look so natural & simply gorgeous on you! Also, I wanted to say I love your Zara dress, I’ve got a similar one with white and blue boho print and bare shoulders, it’s one of my fav pieces.

  I’m a Finnish girl, but currently vacationing in Marbella, too. Too bad my boyfriend and I are already leaving tonight. Hope you have enjoyed your stay here, the wether’s been HOT. 😉

  http://arcticvanilla.com/

 2. Suzy says

  Litt ironisk at jeg skulle poste dette under akkurat et innlegg om hår, men det var det seneste innlegget ditt.

  Jeg var innom aliexpress.com og så at noen hadde brukt bildet ditt i markedsføring av clip-on extensions :/ Vet ikke hvor vant du er til at noen stjeler bildene dine, eller hvor mye du tar tak i slike ting, men tenkte jeg skulle si ifra.

  http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Brown-Blonde-Ombre-Human-Hair-Extensions-7pcs-Set-70-g-5A-Brazilian-Wavy-Remy/32296505408.html

  Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *