Q & A, pt. 2

Hvor lenge hadde du blogget da du begynte å bli kjent og få “muligheter” gjennom bloggen?
Jeg tror det tok ca 1 år før jeg havnet på topplisten. Etter at jeg hadde blogget i 1,5 år begynte jeg å samarbeide med Nettavisen, og deretter har det gått oppover – både med lesertall, inntekter og andre spennende ting 🙂

Hvilken størrelse har du i Runwaydreamz-shortsen din?
Veeldig mange spør om dette, og jeg har str Small! Anbefaler å se på size charten, og velge en størrelse større enn du bruker i jeans. Jeg bruker 25/26 i jeans, og shortsen er akkurat passe (synes ikke det er noe fint om den blir for stram).

Har du noen gang slitt med depresjoner/spiseforstyrrelser eller andre psykiske lidelser?
Nei, heldigvis ikke.

Hvor ser du deg selv om 15 år?
Jeg håper jeg er gift og har minst to barn 🙂 Aner fortsatt ikke hva jeg vil jobbe som, men det finner jeg nok ut av etterhvert.

Hvordan ser kjæresten din ut?
Han er høy, har mørkt hår, blå øyne og er den fineste jeg vet om!

Tips til en opplevelse man kan gi kjæresten i gave (noe annet en reise og spa)?
Billetter til konsert, musikal, eller stand up-show!

Er du veldig ryddig og organisert?
Nei… Skulle ønske jeg var det!

Hva jobber foreldrene dine som?
Pappa er revisor, mamma jobber som hjelpelærer på barneskole (tidligere siviløkonom).

Hva syns du om når lesere kommer opp til deg?
Jeg synes det er litt merkelig å bli gjenkjent – men veldig koselig! Det skjer oftere og oftere, og jeg blir like satt ut hver gang. Men det er bare hyggelig!

Hva er dine 5 musthaves for i vår?
Åhh, vet ikke om jeg klarer å velge bare fem.. Elsker vårmoten! Blomsteprint, fargerike sko og vesker, plagg i hvitt/krem/beige nyanser, batikk og tie-dye, heklede vester, Ray-Ban sunnies, flatforms (leter etter de perfekte), og neonfarger er noe av det jeg digger for tiden!

Hvor gammel er kjæresten din?
Han er 27!

Hva tjener du på bloggen i måneden?
Mest sannsynlig mer enn jeg kommer til å tjene i jobb når jeg er ferdig utdannet… Wææ!

Hvilke hårprodukter bruker du nå fortiden?
Sjampo fra Alexander Sprekenhus, balsam fra Tigi S Factor, hårkur fra Maroccon Oil. Etter vask pleier jeg å ta Maroccon Oil-olje i tuppene, og innimellom hårspray og hårpudder.

Jeg sliter veldig om dagen og er deprimert, ser liksom ikke lyst på livet og det plager meg veldig for jeg er egentlig ei veldig livsglad jenter. Du virker så lykkelig og at du har det bra, så har du noen tips? <3 Åh, det var trist å høre! Det som gjør meg mest lykkelig er å være omringet av gode mennesker, slik som vennene mine, kjæresten og familien min. Jeg vil absolutt anbefale deg til å gå til psykolog angående depresjonen din, det er ingenting å skamme seg over. Ønsker deg alt godt!

Hva gjør du på en tung dag?
Legger meg tidlig! Rett og slett. Ordentlig søvn gjør underverker.

Hva gjør du for å holde sminken så fin hele dagen, uten at det faller av noe og at det blir flekker?
Jeg bruker primer! Hadde ikke klart meg uten. Veksler mellom The Balm og Smashbox sine!

Står du på slalåm eller snowboard?
Gjorde det for maaange år siden, men husker ikke sist jeg var på fjellet eller i bakken! Har ikke utstyr lengre heller.

Hva liker du best med deg selv på utsiden og innsiden?
Utsiden: øynene, leppene og tennene mine. Personlighet: omtenksom, entusiastisk og jordnær.

Jeg lurte på, siden jeg også har et avstandsforhold pga studier, hva dere finner på for å få litt variasjon i forholdet? Nå vet jeg at dette er ganske “ferskt” og at det holder å bare være sammen, men generelt, ting man kan gjøre sammen som kjærester? 🙂 Er litt tom for ideer jeg!
Vi er flinke til å dra på date – altså gå ut og spise, på musikal og slike ting. Og så har vi en del felles venner som vi pleier å finne på ting sammen med 🙂 Om sommeren kan man jo dra ha piknik i parken, dra på båttur, harrytur til søta bror, gå lange turer sammen… Det er gøy med aktiviteter, og kanskje dere kan få en felles hobby? Ellers er brettspill veldig gøy! Morten og jeg har faktisk funnet på våre egne spill, haha..

Er det noe mat du ABSOLUTT holder deg unna, pga det er ille usunt eller høyt innhold av noe “fyfy”?
Holder meg bare unna mat jeg ikke liker!

Hva er dine yndlingsbutikker?
Topshop, H&M, Zara, Urban Outfitters, Kurt Geiger, Allsaints & Acne.

Jeg har forstått at du ikke er noe “partyqueen” som “rangler” rundt på byen, MEN du er jo ute i ny og ne, og hvor anbefaler du og gå ut i Oslo?
Jeg er ganske sjelden ute som du sier, men de beste kveldene har vært på Raspoutine/Solli plass!

Hvilket parti stemmer du på?
Høyre.

Hvis du skulle valgt en ting du ønsket deg akkurat nå, hva hadde det vært?
Korallfarget veske fra Proenza Schouler!

Hvordan tror du bloggen er om 5 år?
Umulig å si! Jeg har planer om å blogge så lenge jeg synes det er gøy og har tid nok. Kanskje den har blitt til en mammablogg, haha……

Hva er dine favorittfilm noensinne?
The Notebook! Har sett den utallige ganger! Det samme med Breakfast at Tiffany’s med Audrey Hepburn. Men nå som jeg har sett Crash tre ganger (i forbindelse med eksamensoppgaven), så har den også blitt en stor favoritt!

Hva er målet ditt med trening?
Har ikke noen treningsmål jeg, det har blitt så lite med det den siste tiden… Så mitt mål er først og fremst å bli ordentlig motivert igjen! Jeg hadde en periode i fjor der treningen var dagens høydepunkt, og jeg skulle gjerne hatt det slik igjen…

Comments

 1. A says

  Hvor var det du og moren din bestille tur til Thailand fa ? Og hva heter plassen ?:) jeg og min familie tenker å dra på ferie i julen 2012:))

 2. aleo.sophie says

  i would totally read your mommy blog haha!:)
  U are so down to earth its refreshing to see a blogger so real down to earth!:)

 3. Marie says

  Åh, så fin den nye headeren var! Jeg lurte på hvilke produkter du har på leppene på bildet? Det så utrolig fint ut:)

 4. tonje says

  Jeg må bare skryte av oppdateringen din for tiden! Klikker meg innom flere ganger daglig, og finner alltid et nytt innlegg! Så dagens ros går til fantastiske deg.

 5. Ingunnm says

  Proenza Schouler! <3 vet du om de fåes kjøpt i London? 😉
  Kos deg videre med kjærestehelg 😉

 6. Amlie says

  Hvordan klarer du å kombinere reising med studiene? Får du med deg det som trengs? Og hvordan er «oppsettet» på studiet? Når det er forelesninger osv? Og forresten, vil også skryte av oppdateringene dine. Det er en glede hver gang du kommer med nytt innlegg 🙂

 7. Janne says

  Hei 🙂 Har lagt merke til at du veldig sjelden bruker Celine-vesken din! Hvis du er interessert i å selge den så kjøper jeg på flekken!! Kontakt meg i såfall på mail 😀

  Hilsen Janne

 8. says

  Da jeg oppdaget bloggen din for et par år siden var du inne i en skikkelig treningsperiode. Morsomt hvordan det bildet henger igjen, for meg er du skikkelig sporty og trener hele tiden selv om det tydeligvis ikke er tilfellet ;P

  🙂

 9. christina says

  Hei Annette:) jeg synes studiet ditt virker spennenede!! Jeg er også glad i å skrive og utrykke meg(men film etc. har jeg ikke peiling på)
  Jeg har tenkt litt på Westerdals School of communication. Kjenner du noen som går der? det er en «tekst og skribent» linje… lurer sånn på hvordan det er! Klem:)

 10. Maria says

  Heii!
  Du blogger så bra for tiden! Elsker den nye headeren. Da jeg såg den første gang tenkte jeg; «hun har så fint hår!!» . Så da lurte jeg egentlig litt på om du vet hva fargen på stripene du har heter ?:) kunne tenkt meg noe liknende. Håper på svar.

  Klem !

 11. Eva says

  Vil virkelig si du er et kjempe godt forbilde og du stråler! Elsker stilen din og hvordan du har så mye livsglede uten at alt handler om kosthold og trening. Stå på, jeg digger bloggen din og må innom daglig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *