Pakkeliste

pakkelisteSiden jeg reiser såpass mye har jeg alltid en standard pakkeliste liggende på macen min, og her har jeg laget en litt finere (og generell) variant av den! Håper den kan være til nytte for noen av dere – jeg kunne i alle fall aldri klart meg uten! Da hadde jeg garantert glemt noe livsviktig, haha.. Når det kommer til å pakke klær så bestemmer jeg meg alltid for antrekk i forkant, men det har nok også noe med at jeg er blogger å gjøre ;) Hvis du vil vite mer om hvordan jeg pakker, kan du klikke deg inn på denne artikkelen. Roadtrip next!! Ønsker dere alle en fin kveld, xx.

// Since I’m traveling a lot, I always have a standard check list for packing lying on Macbook. Without this, I would definitely always forget something important, haha…  I made a Norwegian version, but I recommend you make one for yourself as well :D When it comes to packing clothes I always decide outfits in advance, but it has probably something to do with the fact that I’m a blogger ;) Roadtrip next !! I wish you all a nice evening, xx.

Comments

 1. N says

  Hei, lurte på om du kunne laget en bloggpost om olympus e-pl7 kameraet ditt, hvilke linser/objektiver du bruker og hvilke du bruker til forskjellige ting? Elsker virkelig alle bildene dine, og spesielt de du tok i Paris! Har tenkt å kjøpe kameraet og hadde hjulpet enormt mye med tanke på hvilke linser jeg bør kjøpe med og hvordan kameraet er i bruk :)

  Bloggen din er virkelig herlig !

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk :) Jeg har skrevet ganske mye om kameraet fra før – skriv inn Olympus i søkefeltet på venstre side, så kommer det opp en del :D Men jeg bruker som regel alltid 45mm-linsen for å ta antrekksbilder med blurry bakgrunn, og setter manuelle innstillinger + at jeg gjør en del etterbehandling i Photoshop. Supert kamera som er veldig enkelt å bruke og ikke minst tar det lite plass, anbefales! Klemmer!

 2. Marte says

  Tusen takk for pakkelisten! Jeg har lenge nå sittet og lurt på hvor i alle dager jeg skal starte i pakkingen! Denne listen er til stoooor hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *