På location

I dag ble det en liten roadtrip på Fredrikke, Johannes, Torgrim  Balder og meg!

Turen gikk til Enebakk, der vi besøkte et koselig ektepar som vi intervjuet til eksamensfilmen…

Som dere kan se passet vesken min perfekt inn i kjøkkenet deres 😉

Sammenlagt brukte vi vel rundt åtte timer, inkludert filming utenfor forskjellige skoler.

Torgrim og Balder (tøffeste elleveåringen jeg har møtt!)

I morgen skal vi filme de siste scenene, og så blir det nerding i redigeringsrommet resten av uken.

Nå skal jeg kaste meg ned i sofaen og se film sammen med Roger. Utrolig deilig med filmleie direkte fra Get, så man slipper å ta turen til Video Nova. Forslag til film mottas med stor takk 😀

Comments

 1. says

  Flinke dere er! Gleder meg til å se resultatet, hvis du skal vise det på bloggen da 🙂
  Så koselig at du og Roger er venner fremdeles, fint å høre! Vi så Get him to the Greek og Bad Teacher på fredag, begge va hilarious!! 😉

 2. says

  Så fin du var! Liker så godt den genseren din! Limitless er den eneste jeg kommer på som jeg har sett i det siste. Er så dårlig på å huske navn på filmer! 😛 Kos dere uansett 🙂

 3. Kristina says

  The quick and the dead: Sharon Stone, Russel Crowe, Gene Hackman og Leonardo DiCaprio
  En dag i livet: Morgan Freeman, Robert Redfort og Jennifer Lopes
  Million Dollar Baby: Clint Eastwood, Morgan Freeman og Hillray Swank
  The Holiday: Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winstlet og Jack Black

 4. Helene says

  Jeg er selv fra Enebakk, og lurer veldig på hvor i Enebakk dere var og filmet? Syntes det var utrolig gøy at dere var her 😀

 5. says

  Bridesmaids er veldig morsom. Kanksje litt sær for noen, men det er nesten som Hangover bare med jenter. Så en latterfull kveld kan det fort bli.
  Ellers er The runaways en film som for få har sett. Dakota Fanning er killer god i denne filmen sammen med Kirsten Stewart.
  Og Bourne filmene med Matt Damon er en av mine mange favoritt action filmer! Kan nevne tusen bra filmer til, men disse bare spratt opp i hode mitt nå 🙂 Lykke til med filmen dere lager!

 6. stine says

  Beautiful Boy; utrolig gripende film om to foreldre som opplever at deres sønn står bak en grusom skolemassarke og må finne sin vei tilbake til livet og hverandre igjen.
  Så den i går, flott og fæl.
  Ellers er The Blind Side verdt å se, Sandra Bullock generelt er festlig.

 7. says

  Åhh, fin genser 🙂 Ser litt gøy ut å lage film.
  Kanskje litt sent med filmforslag nå, men The Next Three Days er en film jeg virkelig anbefaler!

 8. Linn says

  Hei Anette! Fast leser av bloggen din, du er så utrolig inspirerende både i klesveien og ellers også. Har et spørsmål til deg: Du kunne ikke tenke deg å lage et innlegg hvor du linker til hverdagsvesker du synes er fine, i en litt rimeligere prisklasse enn mange av dine vesker? Tenker maks 3000 kr. Sliter sånn med å finne ut av hva jeg skal kjøpe! Kun et spørsmål, skjønner veldig godt hvis eksamenslesing og andre ting går foran, haha:) Ha en fin kveld videre!

 9. Anette says

  john tucker must die (tidenes jentefilm), Dagboken (tidenes grinefilm), eller Limitless (kanskje den beste siden dere er to om det)!

  Aaah.. Enebakk <3 Hjembygda si det..

 10. Chrissie says

  God film-man on fire. du MÅ se hart of dixie(serie) og Pan Am (serie fra 2011, anbefales virkelig!!)Jeg liker også one tree hill, gossip girl, desperate housewives, etc etc..

 11. Alida says

  Kanskje litt seint å kommentere når dere sikkert allerede har sett film, men jeg så the butterfly effect i går, og den vil jeg virkelig anbefale hvis du ikke allerede har sett den! 🙂

 12. Louise says

  Kjempefin outfit!

  Jeg skal selge noe og har tenkt å få penger overført til min konto fra en person i sverige. Men jeg er usikker på om det er trygt å oppgi konto nr mitt til en annen ??

 13. Bettina says

  «The way back» er en film som er basert på en samm historie og som passer for både gutter og jenter! Utolig bra og spennende film som jeg så med kjæresten og vi likte den veldig godt begge to:) Life as we know it er en morsom film, og det er også Just go with it! Men den første er veldig bra og den anbefales!

  Kos dere 🙂

 14. Silje says

  Hei Annette! 🙂

  Bestevenninna mi har snart bursdag, og jeg lurer på om du har noen tips til bursdagsgave til henne? Hun blir 22 og gaven skal koste 300-500 kr. 🙂 Håper du har noen gode forslag!!

  Klem Silje

 15. elin says

  øhm, det øverste bildet. er det fra der olsenbanden jr ble spilt inn? ligner farlig mye på kjøkkenet til moren til kjell!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *