Out & About

al--9Jeg er fortsatt ikke helt frisk, noe dere sikkert kunne høre på videoen jeg postet i går kveld. Men, jeg har fartet litt rundt både i går og i dag – og nå kan jeg endelig senke skuldrene og føle meg heeelt ferdig med to do-listen. Kjenner meg så glad for det. Har til og med rukket en tur innom frisøren, som var så snill å fikse etterveksten min og legge inn nye striper i går kveld!

I dag er det forresten ett år siden Emil gikk ned på kne og fridde til meg på Island, så koselig å tenke på. Lørdagskvelden har bestått av at mannen har skrudd opp nytt garderobeskap, Nemo og jeg har spilt svarteper og gjort Mesternes Mester-øvelser (ehhmm jeg har vel egentlig ikke gjort noe annet enn å ta tiden på han!).

Tidligere i dag var jeg en tur innom Vinterbro-senteret sammen med Susanne (øver meg fortsatt på å bli helt trygg når det kommer til å kjøre bil, spesielt når det kommer til parkering.. Haha, glemmer aldri da jeg krasjet inn i selve VEGGEN i et parkeringshus for noen år siden…)

Nå skal vi straks spise pannekaker til kveldsmat og slappe av på sofaen med en serie. Tusen takk for alle fine kommentarer forresten ❤️

Comments

  1. Marit says

    masse lykke til Annette! Dette går så bra! selv om det er stressende og litt vanskelig nå – eyes on the prize ❤ snart er han hos deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *