Oui Oui, Paris

paris-netten3Denne helgen var den beste på så lenge jeg kan huske, og jeg er så glad for at formen var såpass fin! Jeg hadde sett for meg et worst case-scenario der jeg ble liggende i hotellsengen hele helgen, men det slapp jeg heldigvis 🙂 Paris var MAGISK og jeg trodde ikke det var mulig å bli eeenda mer forelska i mannen min, men der tok jeg feil. Litt zombie-modus i dag riktignok (sovnet på sofaen kl åtte i går kveld, men kjenner meg ikke helt uthvilt enda gitt), egentlig ikke så rart ettersom jeg allerede har kommet til uke 34.

I dag har jeg massevis av møter på agendaen og så gleder jeg meg til å komme hjem, hoppe i pysjen og starte med litt nedpakking av leiligheten. Kommer nok til å gå i sneeeglefart… På torsdag får vi nøkkelen til huset!

paris34

Antrekk:
Kjole & fuskepels – ASOS
Kåpe – La Redoute
Boots: Jeffrey Campbell
Veske: YSL

Comments

 1. Eli says

  Hei! Gjorde det at du fikk et «bonusbarn» i Nemo, at du selv ville bli mor tidligere enn du hadde sett for deg før du ble bonusmor? Haha. Mulig jeg formulerte meg merkelig. Jeg har på en måte lyst på barn, men vet jo egentlig ikke hvordan det er – og er redd for å miste friheten og alenetiden osv. Men hvis man får et bonusbarn får man jo selv opplevd litt hvordan det er å være foreldre og da er det kanskje lettere å vite om det er noe man ønsker seg på heltid eller ikke.

 2. Silje says

  Gidd å se så bra ut som høygravid da! Jeg så ut som ett dass, mannens joggebukse og for korte gensere… bra det ikke varer evig 🙂

 3. says

  Såå herlig med en kjærestehelg <3 Vi var på babymoon på gran canaria og jeg er såå glad for at vi gjorde det. Det er ikke like lett å få tid til sånne ting med baby !

 4. Emilie says

  Dette er min favorittblogg! Og du er så utrolig fin som gravid 🙂

  Jeg skal gifte meg til høsten og jeg synes det er litt vanskelig med skoene. Det hadde vært veldig bra om du kunne gitt noen tips til forskjellige brudesko :))

  • Annette Haga says

   Tuusen takk <3 Jeg syntes det var helt umulig selv. For jeg ville ha noen spisse - med tykk hæl, slik at jeg ikke ble sliten i føttene av å ha dem på hele dagen. Jeg fant til slutt mine på ASOS, så sjekk ut brudesko-kategorien der!

 5. Anonym says

  Vet du hva jeg blir så GLAD av å lese bloggen din Anette. Det er det aller beste med å komme hjem fra en lang dag på universitetet. Bloggen din gir meg mye!

 6. Kaja says

  Hei Annette! Må bare si at det er så gøy at du blogger igjen (fra en som har gult deg siden begynnelsen hehe)! Ekstra gøy å følge deg som gravid! Lurte bare på en ting, var du fornøyd med Grand Pigalle hotell i Paris? Og hva slags rom hadde dere? Vi planlegger en kjæresteweekend og jeg syntes det så så fint ut! Takk!

  • Annette Haga says

   Tusen takk! <3 Vi hadde et Superior room. Rommet i seg selv var lite, men veldig fint og rent - SUPERGOD mat på hotellet (virkelig!). Jeg likte meg veldig godt der, selv om størrelsen var knøtt:) Atmosfæren i baren/restauranten på kvelden er forresten megabra! Kanskje litt usentralt ifht enkelte ting, det kommer an på hvilke områder man vil være mest i (sjekk ut google maps), men vi tok en del taxi og det funket supert. Goood tur til Paris<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *