Oppsummering av helgen!

Annonse

Fredag formiddag:

Jeg elsker fredager, og akkurat denne startet med en workshop på jobb, der vi fikk satt noen viktige mål og visjoner for neste år. Det serveres alltid ekstra god mat i kantinen på fredager, og etter lunsj ble jeg sittende med noen deadlines og rapporter til uken etter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har dessuten vært så heldig å få et vinterens deiligste sko – nemlig disse fra ECCO! Og de er faktisk så digge som alle skal ha det til. Tro meg!! Skoene er laget av førsteklasses kvalitetsskinn og foret med naturlig lammeull – med stabile og gode såler. Jeg forelsket meg helt i fjorårets UKIUK-modell og brukte dem masse, men dette nye designet synes jeg er enda freshere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har allerede rukket å bruke disse masse – ettersom det er den perfekte kombinasjonen av komfortable, varme og fine vintersko. Noen ganger skifter jeg til andre innesko på kontoret – men det er ikke noe must :)

Fredag kveld:

Etter jobb bestilte vi oss takeaway til middag, og Emil og jeg bega oss ut på prosjektene sortere-klær & slipe-ned-og-olje-kjøkkenbenken! Ikke akkurat det morsomte man kan gjøre på en fredagskveld, men jeg skal snart legge ut leiligheten for salg og da må den freshes litt. Og resultatet ble heldigvis superbra!

klaer93Etterpå la vi oss ned på sofaen med med Netflix på skjermen. Nå har vi begynt på serien Alias Grace og den er så spennende!

Lørdag formiddag:

På lørdag våknet jeg av en svær edderkopp i sengen (!!) – heldigvis bare en falsk en.. Haha. Det er en 6-åring som synes det er stas å lure meg for tiden :) Det fikk meg hvertfall til å starte dagen litt tidligere enn jeg vanligvis gjør i helgene!OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter å ha spist frokost tok jeg en tur innom Vestkanttorget, som ligger rett ved siden av leiligheten. Der kan man gjøre mange kupp! Jeg fant ikke heelt det jeg lette etter denne lørdagen, men det er alltid gøy å titte litt. Så måtte jeg videre på gavejakt til en venninne som har hatt bursdag!

Lørdag ettermiddag:

Et par timer senere er jeg hjemme igjen, og brukte ettermiddagen på sortere videre i skuffer og skap… Det er utrolig hvor mye man klarer å samle seg opp i løpet av kun 1,5 år. Phew!

ecco9-000Senere på kvelden var det klart for bursdagsfeiring! Som dere kan se har den lille kulen på magen blitt enda mer synlig nå :)

Søndag formiddag:

Jeg vet ikke helt om man kan kalle det for en fordel, men når man er gravid slipper man hvertfall å våkne opp fyllesyk på søndager. Og søndagene de siste månedene har jo vært den store visningsdagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi er på jakt etter nytt sted å bo, så vi kjørte byen rundt for å rekke alle visningene vi hadde planlagt. Jeg synes det er så gøy med visninger, ettersom vi plutselig kanskje befinner oss i det som blir vårt nye hjem.

Søndag kveld:

Etter visningene kjørte vi til Hadeland, på middag hos storebroren min og familien hans. Der ble vi severt årets første pinnekjøtt (det beste jeg vet i hele verden!) Tror jeg forsynte meg 2 ganger mer enn alle andre, men jeg spiser jo for 2… Eller?

pinnekjott94Resten av kvelden brukte jeg på å blogge litt, redigere filmen fra bryllupsreisen vår og lade opp batteriene for en ny uke.

Skoene mine fra ECCO finner du her ❤️
Comments

 1. J says

  Her må jeg si at du virkelig skilte deg ut blant bloggerne som har gjort denne typen innlegg! Har virkelig null imot annonseinnlegg når de er så gjennomførte og personlige <3 Bra jobba, og du ser som alltid smashing ut!

 2. Hege says

  Hei!
  Gratulerer så mye med graviditeten =D jeg er så glad på dine vegne. Du har vært min favoritt blogger lenge, og jeg er så glad du har begynt å blogge igjen. Jeg er også gravid med baby nr 2, og lurte på om du kunne lage litt inspirasjon om hvordan å kle seg når man er gravid. Jeg syntes du alltid ser så smashing ut =D

 3. Maria Elise says

  Hei.
  Fant akkurat ut at søsteren min er gravid. Har du noen tips til hvordan jeg kan stille opp? Hun er mye kvalm og veldig redd for å miste. Jeg har ikke vist hvor glad jeg egentlig er enda. Vanskelig å vise hvor glad jeg er og støtte henne fordi hun ikke vil bli skuffet hvis hun mister. Tips til middagsmåltid og lunsj? Hvordan mat skal jeg ikke lage?
  Klem

  • Annette Haga says

   Hei! Selv om man er redd for å miste kan du jo oppmuntre henne med at det helt sikkert kommer til å gå bra (som oftest gjør det jo det) – og dersom det skulle vise seg at det ikke gjør det, så er det bare å vise at du bryr deg. <3 Hvis hun er mye kvalm er det sikkert en god del mat som utgår, og ofte er det enkle det absolutt beste. Toast med ost og skinke, en kurv med frukt osv – hun blir sikkert glad uansett hva! Veldig søtt av deg å tenke sånn! Stor klem

 4. Stine says

  Hei!
  Lurer på hvilken lakk/olje dere brukte? Hadde dere «oransje» eik tidligere?

  Skal i gang med samme prosjektet i neste uke, og finner nesten ingen tips på nett, så tar i mot med åpne armer!!

  • Annette Haga says

   Hei! Benken var hvitoljet fra før av, så vi kjøpte en som det stod hvitoljet på. Den funket fint! Husker dessverre ikke merket :O Men spør gjerne noen i butikken så kan de helt sikkert hjelpe til!

 5. Oda says

  For en flott måte å gjøre annonnsen til en naturlig del av innlegget på :-) Når innlegget handler om noe annet enn bare annonnse(r) blir det så utrolig mye morsommere for oss lesere også. Kreds til deg!

 6. Tiril says

  Er de skoene dyrevennlige? Synes det er kjipt hvis ikke. Dere profilerte bloggere har et etisk ansvar når det gjelder markedsføring av sko og klær.

 7. Kristin says

  Hei.
  Jeg er også gravid og vil ha tips til hvordan kle seg fint. Den svarte kjolen var jo superfin, stram over magen og slakk øverst. Hvor er den fra? :)

  • Annette Haga says

   Tusen takk!! Jeg kjøpte den på Nelly, husker ikke merket men tror kanskje det var Vera Moda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *