Oppgradering av sofaen på 1-2-3

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli såå glad i Ikea-sofaen min som jeg kjøpte for fem år siden, men det er jeg altså. Den er perfekt i størrelsen, digg å sitte i – og kostet under fem tusen. Jeg ville aldri, aldri, aldri brukt 30.000+ på en sofa – selv om jeg jo kan skjønne at det er verdt å legge litt penger i noe man bruker såpass mye. Men altså, Kivik (som modellen heter) i mitt hjerte! <3

sofa-grååFra grått…

sofa45Til hvitt…

velvetOg nå til blå fløyel!

Det skal sies at jeg likte å ha hvit sofa i en periode, men hjelp så stygg den ble etterhvert. Heldigvis er det vanvittig enkelt å bytte trekk! På blant annet CoverCouch kan du velge mellom alle mulige farger og materialer (til alle slags IKEA-møbler), og jeg bestilte hjem noen gratis fargeprøver for en stund tilbake. Og nå har vi endelig fått byttet det, og jeg er så fornøyd. Det ble som en helt ny sofa rett og slett. Fargen vi har valgt heter Velvet Blue, men Velvet Petrol er også superfin.

Jeg trodde egentlig jeg var lei av blå fløyelssofaer, men denne fargenyansen er så sykt fiiiin! Og ikke minst kjennes kvaliteten helt fantastisk ut. Så jeg tenker det heller er verdt å legge litt penger i å bytte trekk fra tid til annen – enkelt er det også 🙂

Kommer såklart til å bli enda finere når vi får på plass litt mer her, får hengt opp bilder på veggen osv – men det går i alle fall litt fremover for hver dag og jeg sier meg fornøyd med det. Ikke bare-bare med bekkenløsning, kynnere, ubrukelig søvn og siste innspurt på jobb før jeg tar permisjon om to dager – puh, forhåpentligvis blir de neste ukene litt roligere, slik at jeg får «nestet» ferdig før lille S kommer <3

Comments

 1. says

  ååh, takk for tips!! vi og har Kivik (i mørk grå) og jeg er så lei av fargen! Jeg vil gjerne ha en annen, men de har jo kun tre trekk til den i butikken – dette var genialt 🙂

 2. R says

  Wow, så fin sofaen ble!! Vet du om fargen (altså velvet blue) er den samme for alle sofa-modeller? Jeg har en Ektorp-sofa, og fargen ser veeldig annerledes ut på bildet på nettsiden. Din var perfekt!

  • Annette Haga says

   Hei! Takk 😀 Ja du må absolutt bestille hjem noen prøver- for det blir ganske annerledes enn på nettsidene sine bilder!:)

 3. Kathrine says

  Det ble utrolig fint! Synes sofaen var lekker både i grått og hvitt også 🙂 Og jeg er så spent på hva navnet til lille S er! Min lille gutt heter også noe på S 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *