Ødelagte julepysjer

Annonse/babyklærne er sponset

Nå som det begynner å bli skikkelig kaldt ute er jeg litt usikker på hva som er for lite/for mye påkledning på han lille her.. Vognposen er jo varm og god, og tidlig i høst lå han oppi den kun med body og bukse. Men vil jo ikke at han skal fryse denne vinteren, foreløpig har jeg ett «ut på tur-antrekk» som jeg synes funker gull, og det ser sånn her ut:

Jeg fikk dette settet sponset av Barnas Hus for en stund siden og jeg er så glad i det. Ville bare tipse om det, siden vi bruker det hele tiden! Dette er den eneste luen vi har med hals (balaclava heter det vel) og den anbefaler jeg. Vottene er også digge. Men tips meg gjerne om flere lignende sett, om dere har noen gode tips til en som skal gjennom den norske vinteren med baby for første gang <3 Må vel nesten skaffe en slags snødress etterhvert, eller hvertfall noe han kan ha på seg utendørs når han ikke sitter i vogn også.

I går var jeg på et lite jobboppdrag for å spille inn en video, så brukte litt mer enn 10 minutter på badet for en gangs skyld. Kanskje litt bortkastet siden jeg egentlig var mest håndmodell.. Og øreflipp-modell, av alle ting 😀

Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å begynne å pynte litt til jul. Tenk at dette blir Sander sin første julaften, og ikke minst hele familien sin første jul i det nye huset vårt! I år har vi Nemo på lille julaften og nyttårsaften, så derfor blir det en ekstra julaften hjemme hos oss sammen med Emil sin familie den 23. desember. Selve julaften tar vi med oss Sander hjem til foreldrene mine og feirer med resten av familien min. Han er jo litt for liten til å skjønne så mye av julaften enda, men jeg ser for meg at han kommer til å elske alt gavepapiret.. Stemmer det forresten at «alle» babyer begynner å gråte når de ser nissen for første gang? Der er nemlig Emil og jeg uenige, jeg ser nemlig for meg at han ikke kommer til å bry seg, haha..

Men ja, en ting som var litt kjipt med da jeg hentet ned en av eskene med julestæsj var at hele samlingen med julepysjer, julegenser og strømper er ødelagte. Fordervet av mugg. Og det verste er at det er min egen feil, jeg hadde nemlig lagt dem sammen med en julepynt-greie Nemo laget i barnehagen for noen år siden, som tydeligvis hadde jord/mose/et eller annet på seg. Sånt blir det tydeligvis mugg av i en lufttett boks. Det verste var at Emil ble GLAD!? Han har liksom ikke skjønt at det er påtvunget, ny tradisjon å se ut sånn som dette hele romjulen (….), så nye julepysjer er allerede bestilt.

Selv om vi har skrudd opp varmeovnen til 28 grader går jeg fortsatt rundt og fryser, bruker skjerf 24/7 og drikker 3-4 kopper gløgg om dagen. Mulig en liten gravid-craving, men aller mest bare craving etter varme. Jeg leste at dette kommer til å bli en KALD vinter, men jeg synes vinteren er kald hvert år jeg..

Comments

 1. Lene M says

  Hei! Hadde et akutt keisersnitt forrige tirsdag, og føler det enda er ubehagelig… blitt rødt/varmt rundt såret. Væsker ikke. Hvor lenge følte du det var «vondt» før det ble bra? Føler meg så fanget i egen kropp, alt er ubehagelig og selv den minste ting er en utfordring.

  Gratulerer med ny graviditet! Gleder meg til å følge deg videre!

 2. Frida says

  Har du tips til hvor du kjøper julepysjer? Synes det ser veldig koselig ut, og vil gjerne ha matchende til min lille!

 3. R says

  Jenta vår brydde seg ikke om nissen når hun var 1 år, men i fjor når hun var 2 år begynte hun å hylskrike 🙈 Spent på hvordan hun reagerer i år!

 4. Hanne says

  Jeg anbefaler dressen i ullfleece fra Nøstebarn til å bruke oppi vognposen. Super digg, og varm og god for lille💙 Mi lille var aldri kald med den selv på de kaldeste dagene i fjor vinter når vi gikk tur. Så fornøyd med den at jeg har kjøpt en ny i år som hun bruker når hun sover ute i barnehagen☺️

 5. Marianne says

  Så fin ulldress! Hvilken str har Sander på seg? Synes disse hodeplaggene med hals er så trange, har du gått opp en str i de? Gratulerer med graviditeten!

  Vil også anbefale ulldressene til Lillelam, helt supre i dunposen 😊

  • Annette Haga says

   Han har str 74/80, det har passet supert en stund nå! Luen er litt stor i str synes jeg, så det har jeg ikke tenkt på:) Takk for tips!!

 6. Therese says

  Spennende å følge deg:-) Og gratulerer igjen som gravid 😀 Jeg har selv en sønn på 7mnd . Hvor er den fine skjorten din fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *