Nytt på barnerommet

Dere husker kanskje at jeg skrev at Sander begynte å sove på sitt eget soverom da han var rundt 4 mnd gammel. Veel, vi endte opp med å flytte han tilbake igjen, sikkert en blanding av at jeg tok til meg noen av kommentarene jeg fikk – men også at han snudde seg mye til magen en periode, og jeg ble mindre stresset av å ha han inne på vårt rom.

Uansett, nå har vi fått på plass den nye sengen hans! Og jeg skulle gjerne sovet i den selv, synes den er så fin. Tenker at han skal få teste å sove her i natt, og så ser vi an hvordan det føles 🙂

sebraseng2sebra-seng3

sebra-seng1

Sengen er fra Sebra, det samme med sengehimmelen. Stjernegirlandere, uroen med måne og den hvite stjerneputen er fra Cotton & Sweets. Den blå stjerneputen er fra Fayne og den lille bamseputen fra Fabelab. Sengekant/puten med panda er fra Liewood og den lille babyputen heter Candide Pute Panda Baby.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrekket til stelleputen er også nytt, det kunne jeg gjerne ha kjøpt litt tidligere – både praktisk og fint synes jeg. Fra Liewood det også!

Teppet med skymotiv er fra Johanibali, pleddet med pompoms er fra by Nouq, wallstickers fra Stickstay og kaninlampe/stol fra Mr Maria Queeboo. Jeg tror det meste er fra Jollyroom, Minikids, Monolo og Carmell 🙂

Comments

 1. Ingvild says

  Så fint! Takk for herlig inspirasjon til vår egen mini skal flytte på rom 😀 Meeen HVOR er gulvteppet i stuen fra som du la ut på instastory? Superelsk!!

 2. Oda says

  Så mye fint!!
  Så storyen din ang sofan, er det nye trekket også fra den nettsiden du tipset om sist? Vet du hvor dyrt det blir med frakt osv? 🙂

 3. Anonym says

  Hei. Du har fortalt åpent om da du sluttet å amme. Var det trist for deg? Hvordan var det å ikke få den kosen «alle andre» får med barne sitt?

  Jeg holder på å slutte å amme nå, og trenger litt hjelp til å godta det egentlig.

  • Annette Haga says

   Det var viktigere for meg at Sander fikk i seg nok mat fortest mulig ettersom han var underernært og slapp, og jeg hadde såpass smerter at det var en lettelse å slutte 🙂 Amming er ikke «kos» for alle dessverre.

  • Julia says

   Hva er det du skriver? Ikke få den kosen? Hvem er det som sier at det ikke er kos å gi flaske? Nå må folk slutte å tro at amming er mer «koselig» og mer ditten og datten. Du kan slutte å amme med god samvittighet hvis det er det du ønsker.

   • Anonym says

    Det er jeg selv som sier det pga ønske om å amme. Derfor jeg spør etter råd for å ikke synes det er så trist 🙂

 4. Regine says

  For er nydelig rom du har ordnet til din lille skjønne Sander! Jeg er på leting etter et babynest uten masse mønster og farge, og den du har i sengen hans ser så fin og delikat ut! Husker du hvor den er fra? 🙂 Forresten veldig morro å følge deg i denne nye fasen av livet ditt etter å kikket inn jevnlig i alle år! Nå er jeg selv gravid og kjenner meg igjen i så mye av det du har skrevet om graviditet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *