Nye innkjøp til sommergarderoben 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShopping har nærmest vært ikke-eksisterende for meg så langt i år, så denne uken dro jeg ut for å finne noe nytt og fint til sommeren. Tenkte jeg skulle vise dere mine siste innkjøp i dette innlegget (og nå er det shoppestopp på meg igjen, haha).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går var jeg på byTimo-salget, og der fant jeg så masse fint! Elsker denne maxikjolen som kan kneppes opp, og mønsteret er så fint. Perfekt til bryllup og mange andre anledninger, jeg liker godt at den også kan brukes som en kimono!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATo nye skjørt til sommergarderoben, begge er fra Bik Bok.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALitt flere byTimo-kjoler! Tok bildet av baksiden på kjolen til venstre, eeeelsker ryggen på den. Og det fine mønsteret! Liker så godt kjoler som kan brukes både til hverdags og fest, og denne er like fin med boots og skinnjakke som til pumps og clutch. Den hvite kjolen er så fin og romantisk, perfekt til bryllupsreisen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATo nye topper, den hvite off shoulder-toppen er fra Bik Bok og den til høyre er fra byTimo. Det fine mønsteret og gull-detaljene kommer ikke så godt frem på bildet, og passformen er råfin! Perfekt til jeans eller shorts :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABegge disse kjolene er fra Ganni, og jeg endte opp med å bruke den til venstre på Årets Stylista :) Synes de er så søte og sommerlige begge to, så de kommer jeg til å bruke masse.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg elsker mønsteret på denne skjorten! En perfekt bluse som kan styles til både skjørt og bukser. Den deilige strikken er litt cropped i passformen, og jeg digger de vide armene! Begge disse er også fra byTimo :)

Comments

  1. Rebecca Holder says

    Såå mye fint !! Den kjolen du har på deg på bildene fra det Olympus Pen arrangementet hos foto.no, hvor er den fra? SÅ fin <3

  2. says

    Den til venstre av Ganni kjolene var smashing, jeg kan ikke omtale meg selv som noe kjolejente akkurat, men hadde lett hatt den i klesskapet, og på meg forsåvidt :P Den kjolen til høyre fra byTimo også hadde gjort seg mot noen brune detaljer :)

  3. HELENE says

    Såå mye fint! Har også kjøpt de to skjørtene fra BikBok. Har du noen tips til hva jeg kan ha til de? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *