Nye favorittjeans

Dagens dårlige vær resulterte i at jeg droppet trilleturen ute, så jeg tok med meg Sander og dro heller på en liten shoppingrunde sammen med mamma i elleve-tiden (sjelden jeg kommer meg ut noe sted før det, hvertfall om jeg skal fikse meg først, haha). Fikk i alle fall kjøpt noen nye duftlys, håndsåper, en lampe og litt annet smått og godt. Og spist en digg salat med chevre og nøtter, beste jeg vet.

pai0Passer meg helt fint med litt regn og skyer i dag. Det er bra for hageprosjektet vårt – og nå tenker jeg å pusle med litt forskjellig her inne resten av dagen, rydde alle gravidklærne mine opp på loftet og begynne å ta ned litt sommerklær. Selv om jeg gikk med boblejakke i går og frøs.. Men, det snur forhåpentligvis fort igjen! Neste måned er det jo sommer <3

T-SKJORTE: ZARA // FUSKEPELS & JEANS: ASOS // SNEAKERS: PUMA

paint939Jeansen kommer ikke så godt frem på disse bildene, men den er min nye favoritt! Bestilte den fra ASOS i min vanlige størrelse (modellen heter Farleigh Mom Jeans), men den skal jo egentlig være litt mer baggy.. Jaja, det går seg sikkert litt til etterhvert, hvis ikke så er den jo fin litt stram også.

Comments

  1. Odette says

    Eg prøvde akkurat dei normale buksene mine, og dei såkalla baggy buksene er stramme ja. Pluss ein mage som heng over kanten, men det er kanskje ikkje så rart når eg hadde ein leigebuar på 4,2 kg. Får smøre meg med tålmodigheit og håpe på at det er noko muskelhukommelse i kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *