Ny podcast-episode ute!

Natt til 1. mai, ja.. Haha, den har jeg brukt på å klippe ferdig ukens pod ? Ler meg seriøst ihjel av hvor ofte vi er uenige med hverandre i akkurat denne episoden, og hvor eleeeendige vi er på dialekter! Vi snakker blant annet om min rolle som bonusmamma, første møte med svigers og hvordan bevare gnisten i forholdet med små barn. Jeg fikk meg dessuten en liten overraskelse når det gjelder hva Emil tenker om å få flere barn.. Ute der du hører podcast! (ps: kan ta litt lenger tid før den blir tilgjengelig for dem som ikke abonnerer) ?

Nå skal jeg legge meg, og i morgen har jeg fått grønt lys når det kommer til å sove så lenge jeg vil. Så deeet skal utnyttes. Ikke at jeg egentlig trenger det, for det er ikke akkurat en hektisk agenda for tiden, men jeg blir jo aldri lei av å sove ?

Comments

 1. Tess says

  Haha, dere har så morsom podcast!
  Enig med Anette om at man må bruke håndklede flere ganger. Men hva med å ha et ekstra lite håndklede som kun er dedikert til rumpa??

 2. Sonena Rahber says

  Hej,

  Seriöst ni har en såååå rolig podd. Fortsätt sån 😛 btw vilket program spelar ni in podden i sedan ni gör det hemma? Jobbar själv med ett projekt och håller på bli galen haha.

  Lycka till vidare

  Kramar

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk, så hyggelig å høre! 😀 Vi spiller inn i Audacity! Veldig enkelt program å lære seg, finnes masse tutorials på Youtube 🙂

 3. Miriam says

  Eeeelsker podden deres! Var litt skeptisk først, men dere er så underholdende sammen. Spesielt er Emil sine historier så vanvittig morsomme at jeg gapskratter :-))))

 4. Frida says

  Jeg startet å høre på podden deres idag, og har slukt de første episodene! Helt hekta allerede, dere er såå morsomme sammen. Hørte en av episodene på kontoret og brøyt plutselig ut i latter *pinlig* Men om jeg er i dårlig humør en dag, så vet jeg akkurat hva jeg skal gjøre; høre på podden deres <3

  Må også kommentere hvor sykt vakker du er Annette <3 Har fulgt deg i mange år, og synes det er så fint å se deg i mammarollen, du kler det så sinnsykt godt.

  • Annette Haga says

   Åå! Snill du er! Tusen takk, så utrolig hyggelig! Glad du liker podden ?

 5. Tuti says

  elsker podden deres, igjen dere er så ærlige at det er morsomt å høre. dere krangler jo «live» ?. ikke at jeg liker at dere krangler, men det viser bare hvor ærlige dere er.
  enig med deg om håndkle, man skal bruke de flere ganger.
  og dere kan nå slutte å snakke om bæsj ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *