New Years Party

NYE-0NYE-2NYE-666 NYE-5556NYE-6677nye-6667NYE-6nye-778888 nye88585Og heeer er bildene fra nyttårsfeiringen i København! Først spiste vi middag på Hereford Village før vi dro videre til utestedet KB3. Da det var ett minutt igjen til midnatt løp de fleste ut fra lokalet, men vi var en liten gjeng som ble igjen inne. Haha, det var visst ikke så viktig for meg med det fyrverkeriet… Satser på å få det med meg neste år, eventuelt slippe opp lanterner fra en strand i Thailand… ;) Hvor fin var ikke Nina i playsuiten min, forresten? Det er ganske rart, og ikke minst gøy, å se noen andre gå med klær jeg selv har vært med på å designe! Spesielt på nyttårsaften ♡ Ellers kan jeg forøvrig melde at årets første måltid bestod av en Burger King-meny midt på natten, så det føltes jo ut som en skikkelig pangstart på nyttårsforsettene. Xx

Comments

 1. Susanne says

  Hei!!
  Jeg digger deg og fulgt deg i alle år, men blir sjeldnere og sjeldnere at jeg titter innom dessverre:( savner mer av din personlighet og dine personlige innlegg. Tror ikke jeg er den eneste som faller litt av når bloggere går fra litt kjente til toppbloggere. Forstår at bloggen kan se mer profesjonell ut med oppsatte bilder fra Events, restaurantbesøk og eller når du er stylet ute på gaten på outfitbilder. Missforstå meg rett, jeg syns disse bildene er inspirerende og flotte å se på. Men når det kun blir det, så er det så lite vi med A4 livet kjenner oss igjen i, og det kan bli litt småkjedelig i lengden.
  Jeg får iallefall kjempelyst til å lese et innlegg når du har litt mer hverdagslige bilder, feks forran juletreet hjemme hos familien din, når du drikker kaffe på ditt eget kjøkken Etc.
  Mener ikke å høres klagene ut, jeg liker deg godt som blogger og syns du er inspirerende som du er også. Håper du klarer å ta kommentaren mer som et tips istedet for kritikk:)

 2. The Reader's Tales - A Swiss lifestyle blog says

  Happy New Year Annette,
  Wow that was a nice NYE party lots of love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *