New Years Eve

IMG_6521Nytt år, blanke ark. Jeg hadde en kjempefin nyttårsfeiring, og det håper jeg dere også hadde! Selv om jeg drakk alkoholfrie drinker hele kvelden så følte jeg meg passelig hangover i går, så 95% av dagen ble tilbrakt med dyne på sofaen, burgere og godis. Nå er det back to work-modus, liiiitt hardt etter så mange dager fri, men det føles bra å være i gang igjen!

nyttår832Ok – når jeg ser dette bildet føler jeg meg gigantisk! Men samtidig også veldig fin, om det er lov å si. Ingen vits å holde inn magen på bilder lenger hvertfall, haha ❤️

nyttår044I år ble det feiring med nyttårsmiddag på restaurant i Oslo, for første gang – men det kan anbefales! Femretters på SüdØst etterfulgt av verdens korteste tur ut ved midnatt for å se rakettene og få nyttårsskyss, og så tilbake til dansegulvet.

nyttåå3Tusen takk til dere som er innom og leser :) Gleder meg til å dele enda mer på bloggen i 2018.

Comments

 1. Tonje Cathrine says

  Godt nyttår. Du er så vakker som gravid. Føler meg ikke så fresh selv. Ha ha. Tenk at dette er året vi skal bli mamma. Helt utrolig å tenke på. Gleder meg til å følge deg videre i 2018

 2. Kristine says

  Godt nyttår Anette! Du stråler for tiden, og må le litt av at du føler deg så stor (selv om man selvfølgelig er større som gravid) fordi du er virkelig nydelig som gravid!

  Er så glad for at du skriver mer på bloggen for tiden, er så spennnde å følge seg og den lille familien din. Håper det nye året bringer masse glede:)

  Klem fra Kristine

 3. Ragnhild says

  Nyyydelig med babymage:)
  Gravid selv, og blir trebarnsmor i april. Godt å ha kommet over på «riktig» år :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *