- New Years Decor -

nettenestea-interior-decor-new-years-party-glam-fest-dekorasjon-pynt-tips-inspirasjon-inspo-nyttår-blogg.jpg

DECOR FOR A NEW YEARS PARTY

Det er så utrolig mye inspirasjon å hente på Pinterest, og imponerende mange som er så flinke til å dekorere og pynte til festlige anledninger. Mye er ganske over-the-top og veldig glam (det elsker jeg jo..), men likevel utrolig kult synes jeg! 

Vi reiser til Trysil for å feire nyttår, men jeg har lagret disse bildene i inspo-mappen min likevel… Skal definitivt la meg inspirere av dette dersom vi skal invitere til nyttårsfeiring ett år! Hvor kule er ikke ballongene med glitter, for eksempel? ♥ Tips til deg som skal arrangere noe er å klikke deg inn på etsy - der har de så masse fint til alle slags type anledninger! Gjelder bare å starte planleggingen litt mer enn bare noen dager i forkant (note to self)

Comments

  1. karina gregersen says

    Mye kult å hente her ja;) elsker å ordne til fest, men det blir ikke dette året;) Takk for inspo. Og godt nyttår til deg. gleder meg til å følge deg i 2015 også:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *