Nettenestea – 10 år

Tenk at i år er det ti år (!) siden jeg startet med blogging. Tiden har gått så fort! Samtidig føles det ut som en evighet siden. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle få noe særlig med lesere – derfor var ikke akkurat bloggnavnet mitt noe jeg brukte lang tid på. Men jeg har aldri hatt lyst til å bytte det heller. Tenk å kalle opp en blogg etter en drikke, og så faktisk ende opp med å kunne leve av hobbyen sin senere, haha. Drømmen var å bli sponset med en kasse Nestea hver uke, men det skjedde aldri 🙁 Og nå er det på vei ut av butikk! Jaja…

Jeg tenkte å lage en kort oppsummering og mimring av denne lille bloggreisen min. Det hadde vært gøy å høre hvordan akkurat du oppdaget meg – og hvor lenge det er siden?

2008:

2008---2008 – Jeg var 17 år og gikk i 2. klasse på vgs da jeg oppdaget blogging ved en tilfeldighet – og startet en selv med det samme. Var ikke så lett å knipse bilder på den tiden husker jeg, haha! Det gikk mye i poseringer på trampolinen eller speilrefleks i speilet (jeg syns blogging var så flaut, så turte ikke be noen om hjelp). Jeg startet ikke på blogg.no slik de fleste andre bloggerne gjorde, men likevel tok det ikke så altfor lang tid før lesertallene begynte å øke – mye takket være at jeg var veldig aktiv på andre sine blogger.

2009:

2009---22009 – Det ble slutt mellom meg og min første kjæreste, og jeg var med i Det Store Korslaget (Team Vinni), etterfulgt av russetid! Fikk ikke med meg så altfor mye ettersom jeg ble syk og sengeliggende i 1,5 uke etter treffet i Stavanger.. I sommerferien dro vi blant annet på jentetur til Kos – og så begynte jeg på BI for å studere markedsføring. Flyttet hjemmefra og inn i min første leilighet, for deretter å slutte på BI allerede i oktober. Dette var dessuten året jeg fikk kontrakt med Nettavisen, og faktisk begynte å tjene mine første kroner på blogging.

2010:

2010--2010 – Jeg begynte å jobbe deltid i klesbutikken Guess på Frogner og ellers jobbet jeg med bloggen og som freelancer for Nettavisen. Der fikk jeg blant annet dra på min aller første pressetur, til Tenerife. Hadde også mitt første foredrag om blogging, på Gulltaggen! Tok mine første tatoveringer dette året og var skikkelig flink til å trene fire-fem ganger i uken.

2011:

2011---2011 – Etter mye usikkerhet rundt hva jeg skulle studere, endte jeg opp med å velge Høgskolen i Oslo og linjen Medier&Kommunikasjon. Det er jeg så glad for! Hadde tre fine og morsomme år der, og ble kjent med mange fine mennesker. Ellers jobbet jeg litt som modell for Miinto, og bloggen fikk mer fokus på mote og outfits. Kjøpte min første Chanel – en materialistisk følelse jeg aldri kommer til å glemme, hehe. Fikk nyrestein for første gang under en weekendtur i London (hatt det tre ganger siden, og det er virkelig et rent helvete).

2012:

2012---2012 – Kanskje det året jeg var på mitt mest… kreative når det kom til antrekk? Haha, gleder meg til å vise Emil disse bildene. I 2012 balanserte jeg studier og blogg med nettbutikken Never Naked, som jeg startet opp med med min daværende kjæreste og en kompis av han. Jeg var ansvarlig for innkjøp, photoshoots, grafisk design og markedsføring. Veldig gøy, men mye jobb!

2013:

2013-2013 – Dette året jobbet jeg ekstremt mye, var på messe i Kina, spilte inn reklamefilm for NVRNKD, kjøpte verdens fineste valp og flyttet fra byen og ut til Bærum. Dette året byttet jeg plattform over til Stylista og Bonnier, et valg jeg aldri har angret på. At jeg klippet pannelugg derimot – haha, det kommer aldri til å skje igjen.

2014:

2014---42014 – Uff, begynnelsen på det året her.. Jeg var så utbrent og sliten, og hadde det tungt i mange måneder. Heldigvis gikk det over av seg selv – det hjalp å bli ferdig med bachelor, få tatt lappen (riktignok med automat..) og til slutt legge ned nettbutikken.

 2015:

2015-52015 – Jeg tror aldri jeg har reist så mye som det jeg har gjort i 2015. Blant annet dro jeg med Nelly.com til Cape Town på fotoshoot (der jeg fikk teste paragliding, såå gøy!), og senere designet jeg min egen festkolleksjon for NLY One ❤️Jeg fikk faktisk høre for ikke så lenge siden at det er den bloggkolleksjonen som har solgt aller mest, og det er jo ganske stas! Ellers var dette året jeg ble singel igjen – og endte faktisk opp med å bo 8 måneder i broren min sin leilighet før jeg flyttet til Majorstua.

2016:

2016---2016 – Dette året hadde jeg bloggpause! Og det er jeg så glad for. Jeg fikk drømmejobben i Bonnier og møtte mannen i mitt liv, flyttet inn i ny leilighet, arrangerte masse temafester, var sosial og glad. Det var så deilig å ikke føle noe stress over å måtte dokumentere hverdagen min – jeg åpnet såvidt macen… Hadde noen kjempefine reiser til Venezia og Filippinene som jeg aldri kommer til å glemme.

2017:

2017-222017 – Det mest innholdsrike året i livet mitt så langt. Jeg ble både forlovet og gift! Dessuten var jeg gjennom to graviditeter, og var emosjonell, kvalm og trøtt mesteparten av året. Masse følelser på godt og vondt, og spontanaborten i februar er det absolutt verste jeg har opplevd. Samtidig har jeg så mange fine minner fra 2017, med frieriet, planleggingen, selve bryllupet og bryllupsreisen – og alle forventningene rundt det at vi snart blir foreldre sammen. Det var så fint å feire nyttårsaften og gå inn i 2018 ❤️

Comments

 1. Kristin says

  Hei,

  Oi, nå fikk jeg sjokk, men jeg har faktisk lest bloggen din i ti år! Herregud, så fort tida går. Husker ikke hvordan jeg fant den første gang, men har altså fulgt med siden da. Tror så vidt jeg har kommentert før, men nå er det vel på tide. Du skriver så fint og variert. Synes du virker som et veldig sterkt og flott menneske. Gratulerer så mye med alt som har skjedd så langt! Du fortjener alt godt som skjer i livet ditt nå!

  Stor klem

 2. Malin says

  Tenk at det har gått 10 år! Jeg tror faktisk jeg har lest bloggen din av og på nesten fra begynnelsen av, for jeg kan både huske at du var med på Korslaget og begynte på BI. Har vært spennende å følge deg i så mange år, og selv om vi aldri har møttes blir jeg sååå glad på dine vegne av hvordan du har det nå – Det er nesten som om en gammel venninne har det bra! Lykke til med den lille <3

 3. Cecilie says

  Så morsomt å se:) din blogg var deb første jeg begynte å følge med på, og det var i 2010 da jeg lærte om blogg på lærerskolen. Husker ikke hvordan jeg oppdaget bloggen din, men tror kanskje det vad på side2. Selv om jeg etter hvert begynte å lese flere blogger, var denne alltid favoritten og den jeg sjekket først. Fulgte deg helt til du tok pause. Da jeg like etter bryllupet ditt oppdaget at du blogget igjen, ble jeg glad og begynte å følge med igjen! 🙂

  • Annette Haga says

   Det er så lenge det! Veldig hyggelig å høre at du fortsatt titter innom her, selv om bloggen har forandret seg en god del 😀

 4. says

  Jeg tror jeg må ha fulgt deg av og på helt siden starten, for jeg kjente igjen de første bildene i innlegget!
  Husker dessverre ikke hvordan jeg fant bloggen din, men glad for at du blogger igjen.

 5. Anna says

  Dette er min første kommentar på bloggen din, noensinne! Noe som egentlig er litt merkelig med tanke på at jeg har lest bloggen din i alle årene du har blogget (!!). Jeg oppdaget deg da ei venninne av meg ramset opp alle bloggene hun leste, og har vært trofast leser siden. Du virket så jordnær og glad, og bloggen din var så inspirerende.

  Håper alt står bra til med deg, du er så herlig. Ha ei fin uke <3

  • Annette Haga says

   Så koselig, tusen takk for en fin kommentar – veldig gøy å høre fra deg! 😀 <3

 6. Guro says

  Jeg er oppriktig så glad for at du valgte å starte å blogge igjen, det er en fryd å klikke seg inn her hver gang! Men som du sier, det var sikkert et viktig valg av deg å ta den pausen også! 🙂 Jeg ville bare si at jeg har fulgt med helt fra starten, husker omtrent alle bildene og det du nevner her, haha 😀 Du har inspirert meg masse på mange ulike måter, det vil jeg takke deg for <3 Lykke til med innspurten i graviditeten, gleder meg på deres vegne! 🙂

  • Annette Haga says

   Tusen takk, Guro! Så utrolig hyggelig at du har fulgt med så lenge, og fortsatt titter innom. Stor klem <3

 7. Sophie says

  Jøss, jeg har faktisk lest bloggen din fra starten og egentlig aldri vært klar over det! Har heller aldri kommentert, så dette blir første gang! Veldig rart (men gøy) å se hvor mye du har forandret deg når man føler at du har sett lik ut hele tiden (hvis det gir mening). Masse lykke til med morsrollen og jeg synes det er fantastisk at du begynte å blogge igjen!

  • Annette Haga says

   Hahaha ja du sier noe der, har jo forandret meg masse – men det skjer jo gradvis:) Tusen tusen takk!

 8. Malene Christiansen says

  Så gøy å lese om bloggreisen din! Jeg startet å lese bloggen din ganske tidlig, ut i fra bildene kan det se ut som om det var allerede i 2008. Bloggen din er alltid god å lese! Blir spennende å følge deg videre 😀

 9. Heidrun says

  Jeg har fulgt deg siden starten, og jeg aaner ikke hvordan jeg kom over bloggen din! Men det er jeg så glad for at jeg gjorde! Kjempemorsomt å se og jeg husker alle bildene over her! Hehe, så moro! Du har en kjempefin blogg, og jeg håper du fortsetter! 🙂

  • Annette Haga says

   Synes det var så gøy å gå gjennom disse bildene selv, og tenke over alt som har skjedd.. 😀 Tusen takk!

 10. Mona Rabben says

  Oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet i 2008. Så har fulgt deg helt fra starten! 🙂 Morsomt å se hvordan du har forandret deg. Husker veldig godt igjen flere av antrekkene dine!

 11. Elisabeth says

  Altså, jeg føler jeg husker alt dette, kanskje bortsett fra det første året og trampolinebildene :p Kan ikke helt huske hvordan jeg oppdaget bloggen din, men den har vært en av mine desidert favoritter siden den gang, og jeg ble så lei meg da du tok pause/sluttet og videre veldig glad når du kom tilbake 🙂 Du er en stor inspirasjon på både mote, interiør og reiser, og samtidig deler både gode og dårlige dager med oss <3 Du er rett og slett rå! Stå på videre, og lykke til med neste fase i livet <3

  • Annette Haga says

   Så hyggelig!! Og spesielt at du fortsatt liker å lese her selv om bloggingen i dag ikke er på samme måte som tidligere:) Takk for kjempefin kommentar <3

 12. Rikke says

  så gøy å se gjennom årene 🙂 jeg husker jeg var innom bloggen din for en del år siden, men ikke helt når. så lagde du kolleksjon for nelly og jeg MÅTTE ha plagg derifra. de var såå fine 🙂 så var det i fjor hvor jeg tilfeldigvis kom inn på bloggen din igjen og husket at det var jo den bloggen jeg hadde vært innom tidligere og du som hadde laget kolleksjon for nelly. kjempe gøy å følge deg og ønsker dere lykke fremover 🙂

  ser at du skriver at nestea er på vei ut av butikken? skal den ikke selges mer? det er KRISE for meg :p hahah 🙂

  • Annette Haga says

   Åh tusen takk!! 😀 Nei det virker i alle fall som om alle butikkene faser ut Nestea nå, det er jo omtrent ingen steder igjen å få kjøpt det.. Håper det blir en forandring på det 🙁

 13. says

  Gratulerer med 10 år! 😀 Min blogg er også 10 år i disse dager, haha. Det er ganske sjukt hvordan blogg har utviklet seg fra da vi startet. Det var et annet nivå den gangen! :b

  • Sara says

   Fulgt bloggen din siden før korslaget, Guess osv. Kan nesten ikke tro at årene har godt SÅ fort!

   OG nå så jeg Drea hadde kommentert her som jeg ikke har lest på mange år, men husker jeg leste begge deres blogger 🙂 🙂

 14. Betina says

  Herlighet så gøy! Har fulgt deg siden det ble slutt med typen din i 2009.. Kan nesten ikke tro at jeg har fulgt deg så lenge! Men det sier mye om hvor flink og dedikert du er, du er nok min all time favorittblogger <3

 15. Marit says

  Så gøy å se på alle disse bildene. Kjenner igjen mange av dem og er så godt som sikker på at jeg har fulgt bloggen din av og på helt siden 2008. Jeg har alltid hatt inntrykk av at du har vært en svært jordnær og ærlig person og det har nok vært årsaken til at din blogg har vært en av få som jeg faktisk har fortsatt å lese oppigjennom årene. Jeg er så glad på deres vegne og jeg er så glad for at du nå blogger for din egen skyld igjen 🙂

 16. Benedikte says

  Morsomt med tilbakeblikk, tiden har gått så fort! Jeg begynte faktisk å følge deg i løpet av det første blogg året ditt og du har vært en av favorittene mine hele veien! Lykke til med innspurten av graviditeten, dere har mye å glede dere til! Jeg har to gutter på 1 og 3 år ❤️❤️

  • Annette Haga says

   Nei, så gøy at du har fulgt med så lenge! Ting har virkelig forandret seg 😀 Tusen takk for fin kommentar.

 17. Sunniva says

  Jeg har fulgt deg helt siden starten og husker blant annet at du hadde en konkurranse hvor vi leserne skulle gjette hvor mange bilder du hadde av kjæresten din på rommet ditt. Tror det var 53 bilder eller noe, haha. Har vært utrolig spennende, inspirerende og gøy å få følge deg alle disse årene og unner deg alt det gode som skjer deg nå <3

  • Annette Haga says

   Hahahah – den konkurransen der hadde jeg helt glemt, morsomt at du husket den! Husker jeg kjøpte alle premiene til konkurransene mine for egne penger i begynnelsen også 😀 Takk for kommentar!

 18. says

  Woho – grattis med 10 år! Du har fått til så mye! Jeg har samme jubileum i år selv, faktisk, helt sjukt å bla seg tilbake i arkivet… haha. Tider! Lykke til med innspurten på graviditeten – gleder meg til å følge deg videre <3

 19. May Lene says

  Jeg oppdaget deg i juni 2008, da du la igjen en kommentar på min blogg. Har vært fast leser siden, og det kommer jeg til å være så lenge du blogger 🙂 Det har vært utrolig gøy å følge deg så langt, synes du er veldig dyktig og profesjonell i jobben din! Klem <3

 20. Kristina says

  Så gøy at bloggen er 10 år! Jeg har faktisk fulgt deg siden 2008 – helt sykt å tenke på. De siste årene er det bare deg og en blogger til jeg har fulgt med på, så du må gjøre noe riktig 🙂
  Husker godt hvordan jeg begynte lese bloggen din og. Du kommenterte masse på min blogg! Haha, rart å tenke på.
  Uansett, gøy å se hvor fint og bra du har det! Håper du fortsetter å blogge så lenge som mulig 🙂

 21. Cecilie says

  Moro å se gjennom de siste ti årene på bloggen din og innse at jeg faktisk har fulgt deg hele veien! Begynte å følge litt diverse bloggere da jeg gikk medier og kommunikasjon på videregående (jeg er et år yngre enn deg) , men kun du som liksom har blitt værende 🙂 Må si det har vært ekstra gøy å følge deg de siste månedene nå, da jeg også er gravid (termin 1.mai) og også hadde en spontanabort på rundt samme tid som deg i fjor. Verden er litt rar sånn 🙂 Vært gøy å se utviklingen din gjennom årene og håper du får fortsette med det du liker å drive med i mange tiår til! 🙂

 22. Sara says

  Dette var gøy lesning! Og det vekket mange minner da jeg ofte har prøvd å kopiere stilen din opp igjennom, så har fulgt deg gjennom mange moter og stilarter :p Kjenner igjen alt fra belte rundt livet kobinert med singlet og thigts + tuppert hår, til runde solbriller og aaaalt for mange accessories. Det var gøye tider!!

  Nå har jeg dog utviklet min egen stil, men du gir fortsatt så mye inspirasjon og jeg gleder meg til å følge deg og den fine familien din videre <3

  • Annette Haga says

   Hahaha, jeg har hatt på meg SÅ mye rart! 😀 Veldig gøy å se tilbake på.. Tusen takk for fin kommentar <3

 23. says

  Guuuuri, jeg har lest bloggen din siden 2009 ser jeg! Tiden flyr…Så gøy!

  Masse lykke til med siste innspurt av graviditeten Anette! Jeg fikk en datter 9.feb (min første) og savner faktisk kosen med magen og spenningen rundt den siste tiden av graviditeten… Så kos deg de neste dagene i permisjonen og slapp av så godt du kan 😀

  Ha en fin dag! Klem fra meg

 24. Sandra says

  Hei.Fulgte bloggen din i mange år. Vil bare si at du var en inspirasjon, og forsatt er det når det kommer til klær og mote :).

 25. kristina says

  Så gøøøy! artig å se de bildene, da jeg har fulgt deg siden begynnelsen. Husker hvordan jeg har likt stilen din i alle år. Og den sølve sjokoladen (husker ikke hva den heter) du likte. Jeg begynte også å spise den etter jeg så du var så glad i den. Haha 😀

 26. Kristina LB says

  Haha, jeg ser nå at jeg har fulgt deg siden starten! Husker jeg syns du gikk såå pent kledd og var så flink med sminke. Nå når jeg så gjennom innlegget fikk jeg nesten sjokk, syns ikke det var SÅ lenge siden du var med i team Vinni, haha!
  Gleder meg til å følge deg videre, håper du fortsetter å blogge lenge 🙂

 27. Nina says

  Så morsomt å se gjennom! Jeg husker jeg har fulgt deg siden 2009! Gøy å se tilbake på alle bloggminnene 🙂

 28. Yngvild says

  Jeg har også fulgt bloggen din helt fra starten, men husker ikke hvordan jeg fant den. I starten fulgte jeg med mest fordi du skrev om ting som var mye mer interessant for meg enn norsktimene på VGS (vi er jevngamle), og etterhvert fordi jeg synes du hadde en inspirerende klesstil. Haha, jeg husker særlig 2012 – da misunte jeg deg den lange ombren og de uttallige Jefferey Cambells-skoene!

  I dag følger jeg deg fordi du er jordnær, åpen og tør å være sårbar. Selv om jeg vet at du har hatt mye motgang gjennom disse årene, så synes også jeg at det virker som om livet ditt bare blir bedre og bedre – og det er så fint å se hvordan du har det nå! Du stråler, virker så trygg og glad. Jeg føler du har blitt som en venninne (som ikke kjenner meg), og jeg ønsker deg virkelig alt det beste.

  Håper du fortsetter å blogge!

  Klem fra fast leser (som er litt dårlig til å kommentere hyppig, kremt, beklager det)

 29. Jenni says

  Gratulerer med 10 års jubileum på bloggen. Tror jeg har fulgt deg siden 2011. Oppdaget bloggen din da et av innleggene dine av noen sko du hadde kjøpt var linket til Blogit (eller noe sånt). Husker jeg synes du var noe av det peneste jeg hadde sett og det er du enda. Har fulgt deg siden og du er min absolutte favoritt blogger. Flott å ha deg tilbake og lykke til med siste forberedelser til lille S kommer.

 30. Henriette says

  Så gøy å se igjennom! Kjente igjen en del av antrekkene fra 2011, og husker hvordan jeg prøvde å kopiere det, haha. Gleder meg til å følge deg videre 🙂

 31. R says

  Jeg har fulgt med siden 2008, så rart å tenke på at det har gått 10 år siden da! Din blogg har faktisk alltid vært min favoritt, har hentet så mye inspirasjon til alt mulig her inne. Har heller aldri følt at du har prøvd å «bevise» noe ovenfor leserne dine eller prøvd å vært en annen, bloggen/teksten har alltid føltes ekte og jeg liker at den er personlig men ikke altfor privat! Jeg elsket confession time, og jeg tror det lærte meg mye å lese andres historier i ung alder.
  I årene du først og fremst var moteblogger hentet jeg ofte inspirasjon til klær, men de siste årene har moteinteressen min dabbet av og andre interesser blitt viktigere. Er derfor så glad for bloggen din nå, for den er fremdeles en plass jeg vil klikke meg inn på. Du inspirerer enda, både i kreative felt men også personlige, for du virker til å være et så fint, godt menneske!

  Håper du fortsetter å blogge en stund til, men om du hadde sluttet hadde jeg likevel bare håpet at det gikk bra med deg videre, det blir som en man nesten «kjenner» og bare ønsker alt godt.. 😀 Klem!

 32. Eli says

  Tror jeg startet å lese bloggen din rundt 2012, jeg ser sånn opp til deg og du er den eneste bloggeren jeg virkelig liker og kanskje føler meg litt lik?
  Jeg ble så glad da jeg fant ut at du begynte å blogge igjen i fjor! Du skriver så bra og virker som en utrolig flott person!
  Gleder meg til å følge deg videre også 😀

 33. Anita says

  Haha, jeg fant bloggen da jeg egentlig skulle finne ut hvem som førte min favorittiste. Måtte ha minst en halvliter fersken-iste til dagen, og tror jeg ble hekta på bloggen pga din forkjærlighet til iste! Har fulgt deg i utrolig mange år, og ble veldig glad da du startet å blogge igjen! Nyt permisjonstiden fine du, snart har du en liten i armene!

 34. Madelene says

  Herlighet!! Tenk at det er 10år siden allerede. Ble sittende å mimre når jeg scrollet gjennom bildene i innlegget. Husker det så godt, vi hadde akkurat startet opp med blogg begge to, og vi vekslet med å kommentere hverandres blogger. Her skulle vi opp og fram! :’) Det er faktisk ikke så alt for lenge siden jeg gikk gjennom den gamle mailen min, hvor vi mailet om hvordan konkurranser vi kunne kjøre på bloggene, for ikke snakke om hva som skulle kjøpes til premie.
  Nå skal det sies at det aldri ble noen stor blogg på meg, men jeg har fulgt deg i alle år!
  Uansett, gode minner! Og jeg ønsker deg alt godt Annette <3 Lykke til i tiden fremover.

 35. says

  Gratulerer med 10 år på etterskudd <3 kan ikke tro det er så lenge siden jeg begynte å lese bloggen din, men jeg begynte å lese rett etter du var ferdig som russ, og det begynner jo å bli en god stund nå. Ble veldig lei meg da du sluttet, VELDIG glad da du begynte å blogge igjen 😀

 36. Marianne Helene Engnes says

  Hei, jeg vet ikke helt om du husker meg, vi lekte mye sammen når vi var små. Het Marianne Karlsen før. Du er en fantastisk jente. Vært gøy og følge deg her på bloggen. Har fulgt med siden du begynte. Masse lykke til med fødsel 🙂 veldig glad på dine vegne med baby og den nye lille familien din 🙂

 37. Vibeke says

  Haha, jeg husker de første bildene der! Husker ikke hvordan jeg fant deg, men har fulgt deg fra det første året 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *