Nesten som å være på spa

Tror det forrige innlegget mitt angående graviditetsplager var å jinxe det litt. For nå har jeg begynt å få halsbrann hver kveld! Eller, jeg tror hvertfall at det er halsbrann, det starter med at jeg får en slags brennende følelse i brystet som deretter sprer seg oppover i hele halsen. Jaja. Kunne vært verre!

Det er hvertfall digg å starte en ny uke med følelsen av at jeg har kommet hjem fra et spaopphold. Har ikke gjort annet enn å slappe av og kose meg på Trysil – lørdagen sov jeg helt til elleve og så lå vi bare på sofaen og snakket hele dagen, spiste middag og la oss igjen… Blir ikke mer perfekt enn det? Hele bilveien hjemover satt jeg bare og så på videoer av Sander, og det var verdens beste følelse å komme inn døren til guttene mine. På selveste fastelavn <3

Nå ser det ut til at regnet gir seg, så da skal jeg komme meg ut på trilletur når Sander våkner igjen. Men nå må jeg nesten utnytte tiden her og sette på en vaskemaskin, rydde og shine litt mens jeg har sjansen. Helt utrolig hvor mye mer effektiv man blir etter man får barn!

Comments

  1. Benita Fjære says

    Hei. Når kommer «Whats on my iPhone» innlegget som du sa du kunne gjøre snart 16. desember? <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *