My new black uniform

allbla09BLACKKKBLACKSSPNNN999allblack9933allblack22BLACKSSSSXblacksh9Top: H&M
Bag: Chanel
Jeans: Topshop
Shoes: Christian Louboutin
Sunglasses: ZeroUv

Dette er jo ganske langt fra et typisk sommerantrekk, men her er fire av mine absolutte favorittinnkjøp fra den siste tiden. Dere er herved advart om at dere kommer til å se denne toppen mye. Jeansene er modellen Joni Super High-Waisted Skinny Jeans fra Topshop og helt fantastisk. Sitter som støpt (trodde aldri den skulle passe da jeg gikk inn i prøverommet, men har masse stretch!) og så elsker jeg at den er høy på livet. Og tilbehøret synes jeg snakker for seg selv ♡ *emoji-med-hjerteøyne*

// Not exactly a typical summer outfit, but here are four of my absolute favorite recent purchases. You are hereby warned that you’re going to see me wearing this top a lot. The jeans are ‘Joni Super High-Waisted Skinny Jeans’ from Topshop and I love them! The fit is amazing (never thought they would fit when I went into the dressing room, but there’s plenty of stretch!) and I love the high waist. The accessories.. No words needed ♡ *heart eyes emoji*

Comments

 1. Zara says

  Åååå elsk!! Likte den nye chanel vesken! Hvor er den sorte blusen er fra? H&m i utlandet? ❤️

 2. Stine A says

  DET er det stiligste antrekket jeg har sett noensinne.. Og jeg er grønngrønngrønn (!!) av sjalusi. Nesten så det gjør vondt! Haha

 3. Ida says

  Elsker hele antrekket, skikkelig girlpower/female James Bond-ish! Er helt forelsket i toppen, liker den til og med så godt at jeg hadde den på i dagdrømmen min idag, haha:p

 4. Linda says

  Den toppen är såååå fin!!! Fyndade den nyss för 150sek på hm’s rea på hemsidan 🙂

 5. says

  utrolig lekkert! elsker buksene – tror jeg må se etter de neste gang jeg shopper bukser, for det gjør jeg alltid på topshop, hehe !

 6. says

  this is my idea of gorgeous! thanks for inspiring us! so was this shirt only available at the H&M in NY? can we find it online? do you have the style number or description of the shirt?

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *