My favorite lashes

lashes000ESQIDO Voila Lash
ESQIDO Lashmopolitan
DEPEND Sienna
HUDABEAUTY Samantha
ESQIDO Lash Glue
ELF Dramatic Lash Kit

Jeg bruker en god del løsvipper, og dette innlegget er til dere som lurer på hvilke jeg bruker mest! Jeg har en haug av forskjellige merker og ulike type vipper, men disse ovenfor har blitt mine faste favoritter. Jeg prøver å behandle de pent og fjerne limet etter bruk, så kan de fint brukes flere ganger. Jeg tror rekorden min er 12 ganger på ett sett 🙂 Stort sett bruker jeg bare løsvipper til fest og spesielle anledninger, men med noen unntak… Vippene som jeg synes er finest på dagtid er ‘Sienna’ fra Depend, ettersom de gir et naturlig resultat. Når jeg vil dra på litt ekstra så er helt klart Huda Beauty ‘Samantha’ eller Esqido ‘Lashmopolitan’ storfavoritter. Kvaliteten på disse er superbra, og de er derfor også dyrere i pris. Så disse behandler jeg ekstra pent… Et rimeligere alternativ er Elf ‘Dramatic lash kit’. Jeg anbefaler vippelimet fra DUO, men akkurat nå er jeg tom for denne og bruker et lim fra Esqido som fungerer bra. Husk å bruke en liten saks for å tilpasse vippene før du fester dem, ettersom de fleste er aaaaltfor brede! Selv liker jeg å påføre dem med en pinsett, ettersom jeg ikke er så altfor stødig med å bare bruke fingrene. Øvelse gjør mester… Har dere noen andre favoritter som dere vil dele med meg? <3

// I wear a lot of different lashes, and this post is for those of you who are wondering what my favorites are! I have a bunch of different brands and types, but these above are on the top of my list. I try to treat them with care and remove the adhesive after use, so they can easily be used multiple times. I think my record is wearing one set 12 times 🙂 Mostly I just use lashes for party and special occasions, but with some exceptions… The lashes that I prefer of daytime is ‘Sienna’ from Depend, as they give a natural result. When I want a more dramatic look, I tend to go for Huda Beauty ‘Samantha’ or Esqido ‘Lashmopolitan’. These have an amazing quality, and are therefore more expensive. A cheaper alternative is Elf ‘Dramatic lash kit’. I recommend using a lash glue from DUO, but right now I’m out of this and use an adhesive by Esqido that works well. Do you have any other favorites that you want to share with me? <3

Comments

 1. Mia says

  Jeg foretrekker å kaste mine etter 1 gangs bruk så Red Cherry Lashes har blitt en favoritt hos meg. Superrimelige og et enormt utvalg, fra helt naturlig til drag-queen-fantastic med fjær og glitter. 100% human hair og ofte billigere jo flere man kjøper, mine pleier å havne på under 20kr paret! Youtube og google er beste måten å finne ut hvilken modell man vil ha før man bestiller 🙂

 2. Henriette says

  Åh! Jeg spurte om dette tidligere, innlegget kom som bestilt 🙂 Ville bare legge igjen en liten kommentar til deg og skryte av hvor fantastisk godt forbilde du er! Du er så ekte og ærlig, jordnær og virket veldig «down to earth». Du prøver ikke å pynte på sannheten, og det setter oss lesere veldig pris på. Du har tatt utdannelse og gjør virkelig noe med livet ditt! Du er vel den eneste bloggeren som har en utdannelse som backup, og dette gjorde du i tillegg til bloggen, nettbutikk, kjæreste og alt annet. Jeg er målløs. Du viser oss lesere at alt er mulig, og at det ER viktig å ha en utdanning selv om man kan leve av bloggingen sin. Du skriver godt, og virker genuint snill. Jeg kunne sittet her i flere timer og ramset opp hvorfor jeg liker bloggen din så godt! I tillegg har du et øye for detaljer svært få kan måle seg opp mot. Stilen din er inspirerende, og DU er inspirerende. Det kryr av bloggere som skal virke perfekte, sunne, feilfri. Jeg leser mange blogger, og du er etter min mening Norges svar på hvordan en blogger skal være! Norges beste i mine øyne. Og gratulerer så mye med kolleksjon, jeg gleder meg til å kjøpe når det kommer ut for salg! Hilsen en 26 år gammel jente, som har lest bloggen din siden begynnelsen! <3

  • Annette Haga says

   Så bra du likte det! 😀 Og tusen tusen takk for en så utrolig koselig kommentar, det varmer virkelig!! <3 Jeg er heldig som har deg som leser!! Stor klem 😀

 3. Sara says

  Åhh fine!! Jeg elsker løsvipper selv 🙂 hvordan fjerner du limet btw? Og hvor mye er prisen på Esquidovippene? Selv har jeg sverget til Ardell! Hvordan er disse i forhold? 🙂

  • Annette Haga says

   Jeg bruker en pinsett til å dra av limet – kan godt hende det finnes andre måter som er bedre 🙂 Prisene står på nettsidene deres! Jeg har ikke brukt Ardell så mye, men jeg vil si at Esqido slår det MESTE annet. Verdt å prøve 🙂

 4. says

  Hørt så mye bra om Huda Beauty vippene! Er det et sted du får det fra eller bestiller du direkte bra nettsiden? Kjempe lyst på »Samantha», men ser at den er utsolgt 🙁

 5. Ida Therese Johansen says

  Hei Anette! House of Lashes har fantastiske vipper! Pixie Luxe, Iconic, Budoir og Starlet er mine favoritter. De er i tillegg cruelty-free. Ha fortsatt en fin søndag <3

 6. says

  Super tips, Annette! 🙂 Må bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt. Du har en superfin stil og skriver variert! Jeg liker.
  Ha en fin kveld 🙂

 7. says

  Jeg anbefaler vippene fra Revlon. Du får kjøpt de på vita i Norge. Vippelimet som hører til er også bra, og lett å påføre. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har brukt mine, men det er nok oppe i nærmere 50 ganger nå!
  De holder seg utrolig godt over laaang tid. Men jeg får nevne at jeg passer veldig godt på dem og.

  https://www.youtube.com/watch?v=xrsKBvAWsck

  Se på denne videoen om hvordan du kan få de til å vare lenger. :-))

 8. says

  Å, disse så kjempefine ut! Jeg er veldig glad i Ardell sine, ellers syns jeg faktisk at Primark sine er fine og ikke minst ekstremt rimelige. Jeg kan til og med bruke de flere ganger om jeg er forsiktig, men åpenbart ikke like mange ganger som man kan med de dyrere vippene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *