Must-haves & guilty pleasures

OLYMPUS DIGITAL CAMERA10 ting jeg har gjort i dag:
Lunsjet med Selma, hentet julegaver på posten, vært på kino med Emil, shoppet i Bogstadveien, spist på Burger King (BLT-baguett som alltid), sett en episode av Vita&Wanda, drukket julebrus, tatt ansiktsmaske, fyrt i peisen og pyntet treet med flere julekuler.

9 ting jeg skal den kommende uken:
Julebord med de jeg studerte sammen med, bake pepperkaker med Emil og Nemo, feire at Nora er ferdig med eksamen, møte en venninne som akkurat har blitt mamma (<3), se filmen Love Actually, finne ut hva mannen skal få i gave (hjeeelp..), bestille ny almanakk for 2018, spise klementiner og pakke inn resten av julegavene før julaften! Tiden har gått så fort!

8 klesmerker jeg liker:
Gestuz, Isabel Marant, Acne, Zara, Ganni, Holzweiler, ByTimo, Helmut Lang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA7 steder jeg vil reise til:
Hellas (Santorini og Oia), Vietnam (Phú Quốc), Italia (Toscana, Amalfikysten, Firenze og Capri), Maldivene (Moofushi), Seychellene, Tokyo og Barcelona.

6 ting jeg gleder meg til:
Å spise pinnekjøtt og feire julaften med de jeg er glad i, late romjulsdager med familieselskaper + julegodis og filmer på sofaen, nyttårsfeiring med vennegjengen, å komme i gang med gravidyoga, flytte inn i det nye huset (1. februar!!) og aller mest: møte den lille som kommer i mars ❤️

5 ting jeg savner med å ikke være gravid:
Overskudd, spekemat (generelt å kunne spise hva jeg vil), å ta noen glass vin når jeg føler for det, å ligge på magen og å få på meg alle de vanlige klærne mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA4 ting jeg har kjøpt i dag:
Verdens mykeste kosegenser, en ny blonde-bh, en blomstrete kjole og en svart pologenser med glitter.

3 ting jeg har irritert meg over i dag:
Hvordan mennesker kan være så jævlige at de pakker inn søppel (!!) som julegaver og gir til frivillige organisasjoner, at jeg alltid fryser uansett hva jeg har på meg og hvor slitsomt det har blitt å gå opp trappene til leiligheten.

2 must-haves på badet:
BarePro Performance Wear Liquid fra bareMinerals og Double Serum fra Clarins.

1 guilty pleasure:
Sjokolade om morgenen!

Comments

 1. Elisabeth L says

  Så gøy og kreativt med slikt innlegg :) aner selv ikke hva jeg skal kjøpe til kjæresten, så føler godt med deg :P

 2. Hanne says

  For er artig innlegg! Det er så koselig at du har begynt å blogge igjen <3 ønsker deg en god julefeiring :)

 3. Elle says

  Jeg kjenner meg sånn igjen i det du beskriver!! Mannen min planlegger tidenes oste-spekemat-tallerken til meg til når jeg har født! Med en solid burgunder til! Jeg gleder meg nesten mer til det enn til å møte babyen! (Neida!)

 4. Mari says

  Vi var på Moofushi på bryllupsreise. Paradis på jord! Anbefales! Tips: paradisreiser hadde 30 prosent rabatt om man reiste innen et år etter at man giftet seg. Kan kanskje bli vanskelig for dere nå da, men de har barnevakt døgnet rundt der så absolutt mulig å reise med litt større barn også :)

 5. A says

  Hei,
  Hva er det du har på deg på det nederste bildet i dette innlegget?
  Likte fargen pluss paljettene, og veldig kledelig til deg (hjerteøyne) :) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *