Mitt eneste nyttårsforsett

Denne helgen har vært fin! På fredag hadde jeg jentene over på taco- og spillkveld, koselig som alltid. På lørdag dro Emil og jeg på kino for å se Lion, og den anbefaler jeg på det sterkeste. Tårene trillet, spesielt på slutten, noe som alltid er litt pinlig på kino, hehe. Vi skulle egentlig se Manchester By The Sea på søndag, men i stedet endte vi opp med å lage hjemmelaget pizza og slappe av hjemme.

Jeg tenkte å starte med ukentlige (eller hvertfall månedlige) videoblogger, så det brukte vi også litt tid på.. Jeg har nemlig fått med meg min partner in crime :) Så bare å glede seg! Eller, haha, det spørs. Typisk nok så gikk batteriet tomt midt i filmingen, og andre gangen ble minnekortet ble fullt – så etter masse filming satt jeg ikke igjen med så mye materiale likevel. Men det er bare å prøve igjen, kan bare gå én vei fra nå av tenker jeg.. ;)

helg33

Vi er et stykke inn i januar allerede, og det eneste nyttårsforsettet mitt for 2017 har vært å slutte med snus. Jeg begynte faktisk med snus allerede i 2010, så det er mange år med avhengighet… Nå har jeg gått uten tobakk og nikotin i 2 uker, og redningen min er Onico. Så mitt neste mål er å bli kvitt Onicoen også. Jeg elsker nyttårsaften og følelsen av å gå inn i et nytt år. Hvorfor jeg ikke har den innstillingen når det kommer til mandag og ny uke, det vet jeg ikke… I dag er jeg supertrøtt, og skal bare slenge sammen noe enkelt til middag før det blir avslapning på sofaen.

Satser på at første video kommer i løpet av uken/til helgen! <3

Comments

 1. Mia says

  Sikke en glædelig nyhed at du er begyndt at blogge igen!!! Yayyyy – so happy!

  Du er en kæmpe inspiration – og jeg elsker måden hvorpå du formulerer dig på skrift!

  Jeg glæder mig helt vildt til at følge med igen – det bliver en fornøjelse.

  Håber du er glad, og har det godt. <3

  Knus fra DK

 2. Anita Paulsen says

  Hei og velkommen tilbake! Endelig. Gleder meg til å følge deg videre siden jeg har fulgt det siden du begynte å blogge. Får alltid så mye inspirasjon av å titte innpå bloggen/Instagram din <3

  Så artig at du skal begynne med videoblogg da!
  Og lykke til med nyttårsforsettet ditt <3

 3. Tine says

  Jeg er SÅ glad for at du har startet å blogge igjen at jeg har ikke ord! :-D :-D Aldri har jeg fått mer inspirasjon enn fra nettopp DEG, og nå blir det endelig mer! 2016 var et crappy år for mange tror jeg, meg inkludert – så å kunne følge deg igjen her på bloggen nå er rett og slett bare en dream come true. Håper på masse fine antrekksbilder og annet gøy! Hilsen trofast leser! ❤

 4. Marlene says

  Endelig er min favoritt-blogger tilbake!! Så bra!

  Håper vi får se flere bilder av den flotte leiligheten din? Du er jo så flink med interiør :)

 5. R says

  ENDELIG!! Bloggverden har vært helt krise uten deg, haha. Har fulgt deg siden tidlig 2011, så jeg er utrolig glad for at du er tilbake :)

 6. im says

  Jeg er så glad for at du er tilbake i bloggverden! :-D Om det så er ett eller ti innlegg i uken, hehe. Jeg hadde også bare ett eneste nyttårsforsett i år, og det var at 2017 skal bli annerledes. Så får jeg bare vente og se hva det innebærer. <3

 7. Jules says

  Åh, jeg er SÅ glad du er tilbake, uansett om det ikke blir like hyppige innlegg som før. Bloggen din har alltid vært så hyggelig å følge, du er min definitive favoritt. Hurra! Også håper jeg du har det fint<3

 8. Jenni says

  Vakre Annette:) så glad jeg ble når jeg så du hadde startet å blogge igjen. Du har vært savnet! Min absolutte favorittblogger. Har fulgt deg i mange år og gleder meg til å følge deg videre. Stor klem

 9. Ina-Andrea says

  Velkommen tilbake og godt nytt år! :-D Har fulgt deg siden start, og mens du har vært borte fra blogg har instagram vært en fin ting! Haha *stalker* ….
  Ingen jeg får mer inspirasjon av enn deg!

 10. Karin says

  Hurra for at du er tilbake som blogger! =)
  Slutta med snus for 74! dager siden, så jeg vet hvordan du har det! Bare bestemte meg og bråsluttet uten onico eller noe, det var helt klart det beste for meg. Én ting er å bli kvitt nikotinavhengigheten, men det er like mye det å ikke ha snusen under leppa. Onico er bare å utsette problemet i mitt hode, haha. Lykke til!

  • Annette Haga says

   Takk! Så flink du er:) ja, jeg vet… :O Men er uansett fornøyd med at jeg ikke får i meg nikotin/tobakk, så får jeg satse på å bli kvitt onicoen snart også :)

 11. Line says

  Så hyggelig å se at du har begynt å blogge igjen, Annette! Jeg driver også og slutter med snus om dagen, og syns det er ganske utfordrende. Men gleder meg til å bli kvitt avhengigheten samt slutte å bruke 4300(!!) kr på noe så idiotisk hver måned :)

 12. Anne Kristine says

  Yes!!!! SÅ fornøyd med at vakre deg har begynt å blogge igjen, du er så inspirerende :) hurra!

 13. Viktoria says

  So kjekt med tips, planlegger en tur dit i august so ditta var heilt supert :-D Har og eit veldig random spørsmål, om du veit kva fargen på veggen din heiter? Den såg så fin ut og eg skal til å male mi stove hehe :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *