Mitt beste tips til gravid-jeans

Denne uken her har vært skikkelig bra hittil. Jeg har hatt den gode gamle fredagsfølelsen hver dag, og for meg som er i perm spiller det jo egentlig ingen rolle hvilken dag det er, men den fredagsfølelsen er så digg å ha. Vi har dessuten funnet en restaurant i nærheten som serverer magisk godt pinnekjøtt, og der har jeg spist meg et par kg tyngre allerede. Ser for meg at den babymagen min kommer til å eksplodere i takt med fyrverkeriet på nyttårsaften.

Nå for tiden er det sjelden jeg går med andre vesker enn denne stellesekken fra Tinkafu, men den rommer virkelig hele livet mitt og litt til. Jeansen er fra Lee, genseren fra Holzweiler, jakken fra Arnie Says og bootsene er fra Pavement.

Husker dere dette bildet med denne jakken? Tenk at det nå sitter en liten mini me som har den på seg, som til og med klapper og ler 🙂

I går kveld var jeg på julebord med jentene jeg studerte sammen med, det var så koselig. Selv om vi bare laget et par småretter som patatas bravas, foccacia, salat, kjeks og ost osv, så måtte jeg legge meg ned på gulvet etterpå fordi jeg ble så mett. NAM. Andre julebordsesongen på rad der jeg drikker julebrus og de andre vin, haha.. Neste jul kommer jeg definitivt ikke til å være gravid, det er helt sikkert. Jeg skrev om at jeg bestilte meg en ny preggo-jeans fra Good American her om dagen, og den har jeg nå endelig fått på døren. Og jeg er SÅ fornøyd!! De elastiske delene på sidene er enkle å gjemme med en genser over, og så elsker jeg at den er medium høy på livet og føles som en ekte jeans og ikke tights.Det er jo litt kjedelig å betale over tusenlappen + frakt/toll for en gravid-jeans, spesielt siden man ikke får prøvd den på først.. Men jeg tok sjansen, og jeg vil anbefale å gå ned minst 1 eller 2 størrelser. Jeg var usikker på om jeg i det hele tatt kom til å få den på meg, men den er suuuperstretchy. Tror faktisk jeg hadde fått den på meg i en størrelse mindre også, mtp hvor mye stretch det er. Kanskje jeg klikker meg hjem en til hvis det blir romjulssalg 🙂

Håper dere får en fin helg! Nå skal vi finne frem skålen med smågodt og kose oss med fredagsfølelsen på ordentlig <3

Comments

 1. Thea says

  Shit, Annette du ser så bra ut! Hva veide du før du ble gravid denne gangen?:) Har du gjort noe spesielt for å bevare figuren så bra etter fødsel, eller er du bare veldig heldig 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk, men det er nok bare gener som spiller inn. Jeg fikk jo ikke så veldig stor mage sist:)

 2. Camilla says

  Hei, har du link til buksen eller nettbutikken du kjøpte buksen i? Har brukt så mye penger på gravidbukser nå som ikke sitter fint, så lei??

 3. Guro says

  En annen ting som funker veldig fint er å klippe ut lommene på sine vanlige jeans og sy inn en bred strikk. Gjorde det på mine levis når jeg var gravid og det var veldig enkelt + elsket å kunne bruke vanlige olabukser selvom jeg var gravid ?? Sjekk diy preggo jeans på pintrest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *