Mine mest likte bilder i 2017

bestlikes0Her er mine mest likte Instagram-bilder i 2017! Jeg synes alltid det er litt gøy å sjekke Bestnine på begynnelsen av et nytt år, for å få en oversikt over hvilke bilder som faktisk har engasjert mest. Ofte kan jeg bli litt overrasket, for det er jo ikke alltid sånn at man vet hva andre liker best.Men resultatet for i fjor er jo kaaanskje ikke så overraskende, haha. Nesten 50/50 bryllup og graviditet! ❤️ Hvis du ble nysjgerrig på din egen profil kan du sjekke resultatene dine her.

Denne uken føler jeg meg som en vandrende zombie med pregnancy-brain. Husker absolutt ingenting annet enn det jeg fysisk skriver ned på papir, og surrer fælt med hva jeg egentlig holder på med. Det mørke, grå været hjelper ikke akkurat på heller – etter julen vil jeg helst bare hoppe over resten av vinteren og få VÅÅÅÅR.

Følg meg gjerne på Facebook forresten – der legger jeg ut alle mine nyeste innlegg fortløpende. Xx

Comments

  1. Elisabeth L says

    Helt enig med bestnine bildene <3 det er kanskje gravid tåka hvis det er noe som heter det? Hehe, kjenner mange som har gått gjennom lignende 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *