Mine høstfavoritter fra NA-KD

Annonse

Jeg har fått velge meg ut så mye fint til høstgarderoben min fra NA-KD, som jeg skal vise dere i dag. Om dere ikke har vært innom nettbutikken før bør dere absolutt ta en titt her. De fører masse kule merker, er alltid oppdatert på de siste trendene og det er rask leveringstid (+ helt gratis, samt fri retur) <3 PS: Rabattkode finner du nederst i innlegget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne blazerjakken er en av mine absolutte favoritter og jeg gleder meg til å bruke den når jeg begynner å jobbe på kontoret igjen. Den kan styles til så mye! Like fin til jeans og hæler som til en loosefit-bukse med sneakers til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASorte denimskjørt er et must i garderoben min når det blir høst, og i fjor var jeg veldig glad i store knapper på fremsiden. Dette har fine detaljer på begge sidene som gir det lille ekstra, samtidig som det funker å style til absolutt alt av overdeler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne genseren er så pusete og digg, og kombinasjonen av leopardmønster og blått er enda finere i virkeligheten! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er sjelden jeg shopper jeans på nett, men jeg tok en sjanse på denne og det er jeg så glad for. Den sitter helt perfekt!! Den er stretchy og komfortabel, samtidig som den sitter tight – noe som gjør den perfekt både til en oversized genser eller en bluse. Den er akkurat passe høy på livet og lengden er kjempefin til meg som er 167. Om du er usikker på størrelsen vil jeg anbefale å gå én ned 🙂 Du finner den her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERACrispy, hvit strikk er noe jeg ikke får nok av, og denne modellen er helt perfekt mtp tykkelse og lengde. Denne vinteren skal jeg prøve å unngå helsorte antrekk – som det ofte pleier å bli mange av – fordi jeg føler meg gjerne både freshere og gladere av å ha på meg noe lyst.

leo-kjole93Denne leopardkjolen er så fin!! Den har en flatterende passform og passer fint til strømpebukse etterhvert som det blir kaldere. Dessuten blir den kul å style med en ullgenser over når det blir enda kaldere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFargen på denne genseren er helt nydelig, i tillegg til at den er sinnsykt myk og digg å ha på seg! V-halsen og knytingen på ermene gjør den litt ekstra fin, og den funker like bra til jeans som til skjørt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADette halskjedet har litt vintagepreg over seg, og jeg liker så godt at det har to ulike lengder. Ekstra fint til plagg med utringning, men også til en helt enkel genser <3 Du finner det her!

nakd-kjole94Jeg trengte en beige kjole i garderoben min, og det jeg liker så godt med denne er at den er asymmetrisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADisse solbrillene er så kule, og kommer til å være en fast følgesvenn på høstens trilleturer når solen titter frem!

Sjekk ut NA-KD her, og om du finner noe fint du vil klikke deg hjem bør du gjøre det nå – med rabattkoden Annette15.

Koden er gyldig i 72 timer og gir deg 15% rabatt på et helt kjøp (med unntak av salgsvarer). Happy shopping!

Comments

 1. Natalie says

  Hei!
  Jeg lurer på om man må betale moms ved kjøp over 350,- (inkl. frakt) på na-kd.com?
  Kunne du ha svart på det?
  Flotte klær forøvrig:)

 2. Natalie says

  Hei! Skrev fail mailadresse ved forrige spørsmål. Lurer fortsatt på om det er moms ved kjøp over 350,- (inkl frakt) på na-kd.com?
  Kunne du ha svart på det?
  Flotte klær forøvrig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *