Min torsdag – 10 spørsmål & svar

sander-emil-ute21. Det beste med denne uken:
Feriepenger! Masse babykos, tid med venner, at hele huset endelig er vasket, ryddig og rent igjen, og at vi har fått levert garderobeskap til gangen. Nå mangler det bare å bli skrudd opp.. 🙂

2. Det verste med denne uken:
Alle fotballkampene? Neida. Hadde jeg laget dette innlegget forrige uke ville jeg uten tvil sagt PMS. Var spesielt én dag jeg trodde det skulle klikke for meg, bare det var noe som ikke gikk helt etter planen ville jeg bare legge meg ned og gråte. Kan ikke huske at jeg noen gang har vært så hormonell tidligere, sett bort fra da jeg var gravid. Emil turte såvidt å se på meg, haha. Heldigvis gikk det fort over. Så det verste som har skjedd denne uken må være at det fløy en stakkars fugl på vinduet.

3. Dette tenker jeg mye på:
Hvordan jeg kan få Sander til å le. Han har gjort det et par ganger hittil, men jeg gleder meg til første gang han får ordentlig latterkrampe. Finnes jo ikke noe søtere!!

4. Dette har jeg på meg:
En sort bukse med sleng, hvit t-skjorte og en strikket, mønstret cardigan.

5. Dette hører jeg på:
Sånn bortsett fra alle lydene som Sander lager hele tiden? Relationspodden med Bingo og Katrin, den er så morsom.

sander-og-emilGuttene mine <3

6. Dette ser jeg på:
Vi har sett ferdig The Staircase, og i kveld gleder jeg meg til ny episode av The Handmaid’s Tale.

7. Dette gjør jeg i dag:
Det har vært ganske deilig med en litt rolig dag i dag. Jeg har gått lang trilletur, handlet og spist lunsj på senteret og etterpå skal vi en tur på IKEA.

8. Dette irriterer meg i dag:
At jeg har spilt masse barnesanger på Spotify den siste tiden for Sander (men først og fremst for å lære meg de selv), og nå har jeg de på hjernen HELE tiden. Lille hasse hare spiller på repeat i hjernen min akkurat nå, haha.

9. Dette spiser jeg i dag:
Bakt potet med salat, jordbær & blåbær, sjokolade..

10. Morgendagens planer:
I morgen har jeg så lyst til å prøve å få til en liten treningsøkt igjen, det er rundt 1,5 år siden sist! Jeg sa til Emil for noen dager siden at jeg vil ta en løpetur en kveld snart, og han bare lo av meg. Han tror aldri det kommer til å skje… Så jeg vil først og fremst egentlig bare motbevise han! For jeg liker ikke å løpe. Men jeg kan jo jogge rolig.. Eller gå.. Fort… Og avslutte med litt styrkeøvelser hjemme. Savner faktisk den følelsen av å være skikkelig sliten etter trening! Jeg bare er ikke noe flink til å pushe meg selv, det var derfor jeg trengte å ha PT.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *