Min søndag: 10 spørsmål & svar

Jeg har latt meg inspirere av bloggeren Kenza sin fredagsliste til dagens innlegg. Håper dere har en fin søndag! ❤️

1. Det beste med denne uken:
Jeg har rukket å få fikset alt det siste før babyen kommer, hatt litt etterlengtet venninnetid og kost meg sammen med Emil. Og så er jeg veldig glad for at jordmor sendte meg til ultralyd – slik at jeg fikk bekreftet seteleie 100% – nå kjenner jeg meg i alle fall forberedt på det som skal komme, og det er jeg glad for.

2. Det verste med denne uken:
Jeg har vært syk, med utrolig vond hals, feber og hoste. Og så ble jeg jo ganske lei meg da jeg plutselig måtte omstille hodet på at det blir keisersnitt. Men nå tenker jeg bare at jeg får ta det som det kommer, og gleder meg til å få det overstått!

3. Dette tenker jeg mye på:
Føles ikke som om hjernen min har plass til å tenke på noe annet enn 2 ting for tiden: babyen vår og innredning av huset.

4. Dette har jeg på meg:
En lysegrå joggebukse, tøfler, svart singlet og cardigan. Usminket, med håret i en dott.

5. Dette hører jeg på:
Lørdagsrådet-podcasten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• • •

Jakke fra Nastygal, genserkjole fra en islandsk butikk, sko fra Puma og veske fra Chloé

• • •

6. Dette ser jeg på:
Så lenge Nemo er våken blir det nok litt Mesternes Mester på oss, tenker jeg – haha, tror vi har sett alle episodene fra de siste sesongene rundt 3 ganger hver nå. Ellers følger jeg ikke med på en spesiell serie for tiden, men veksler mellom blant annet Neste Sommer, Datoen, En Natt og Stories from Norway (SÅ bra!). Ellers må jeg tipse om Hvite Gutter på Dplay om dere ikke har sett den! Siste sesongen av Unge Lovende derimot – var det bare jeg som ble utrolig skuffet over den?? Hadde ikke høye forventninger heller, så det var litt nedtur.

7. Dette gjør jeg i dag:
Har ingen spesielle planer i dag! Skal bare være hjemme sammen med Emil og Nemo, og kose oss inne. Planen er å få satt opp en hylle i stuen, få på plass to nye lamper og rydde litt. Så tenker jeg å ta en laaang, varm dusj, ta hårkur og ansiktsmaske 🙂 Og gå gjennom innholdet i fødebagen enda en gang til, kanskje..? Etter tips fra dere har jeg byttet ut de vanlige tøflene mine med noen nyinnkjøpte som det ikke er «så farlig med», og ikke minst tatt med sandaler til dusjen, hehe.

8. Dette irriterer meg i dag:
Snø!! Her jeg bor er det hvertfall FULL vinter enda – skal det aldri ta slutt? Jeg gleder meg så mye til ordentlig vår nå.

9. Dette spiser jeg i dag:
Ordentlig digg søndagsfrokost med baguetter, eggerøre, juice og digg pålegg. Så blir det vel noe lunsj basert på det som finnes i kjøleskapet, og i kveld blir det fajitas og smågodt ❤️

10. Morgendagens planer:
I morgen skal jeg møte på Rikshospitalet for å ta noen prøver, og få mer informasjon om keisersnittet. Ellers har jeg ikke akkurat lagt så mange spennende planer for disse dagene – jeg skal egentlig bare slappe av, pusle rundt her hjemme og kose meg. Sover ikke så godt om natten lenger, så blir muligens noen powernaps på dagtid dersom trøttheten tar overhånd!

Comments

 1. Martine says

  Jeg har tatt keisersnitt to ganger, pga seteleie. Ingenting å grue seg til. 🙂 Klart det ikke var så behagelig og hoste og nyse, men det gikk fort over. Masse lykke til, fine deg! <3

 2. Ida says

  Hei. Masse lykke til med fødsel/operasjon <3 Jeg har også tatt keisersnitt (ikke planlagt) på Rikshospitalet. Ble så godt tatt vare på der, og alt gikk raskt og profesjonelt for seg.

  Nyt tiden med den lille gutten når han kommer 🙂 Og prøv å slappe av så mye du kan i forkant, hihi. Så koselig at du blogger igjen altså, og at du deler svangerskap og hjem/innredning 🙂 Kjempefint hus dere har kjøpt!

  Klem

 3. Guro says

  Hei!
  Jeg har faktisk aldri kjøpt meg en ansiktsmaske før, men merker at huden trenger en oppfriskning om dagen. Har du tips til noen gode masker som ikke er superkostbare og som mye gir fuktighet? 🙂

  • Annette Haga says

   Heei! Åh jeg er glad i så mange forskjellige.. pleier å hamstre Sephora sine sheet masks i utlandet (men kan bestilles billig på feks eBay!). Ellers digger jeg blant annet Nip+Fab!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *