Min onsdag – 10 spørsmål & svar

1. Det beste med denne uken:
Uten tvil dette fantastiske været!? Kan jo ikke si noe annet? Ellers er det jo også ganske så deilig at Sander fortsetter med å sove gjennom hele natten, og for hver dag som går får vi bare mer og mer kontakt. Det ser ut som om han har det så bra og det er ingenting som gjør meg mer glad enn akkurat det!

2. Det verste med denne uken:
De siste dagene har jeg prøvd å snike til meg litt farge fra solen når lille S sover, og tror du ikke jeg klarte å pådra meg soleksem på brystet og begge armene i går. En kombinasjon av at jeg ikke har fått sol på kroppen på evigheter, og at jeg har droppet solkremen (er jo så typisk at når man først har smurt seg inn og lagt seg ned, så er det en liten en som våkner, hehe). Skal aldri glemme solkrem igjen, selv i Norge!

3. Dette tenker jeg mye på:
At jeg synes det er rart hvordan noen fortsatt bruker Facebook til å skrive statuser. Neida, jeg tenker ikke så mye på det akkurat – men nå har jeg tenkt FOR lenge på hva jeg skal skrive her – så jeg hopper videre.

4. Dette har jeg på meg:
Hvit topp fra Finder’s Keepers, stripete skjørt fra Zara, sandaler fra ASOS og veske fra Proenza Schouler.

16mai185. Dette hører jeg på:
«Rebecca Stella og Vansessa – Nu börjar livet». Det er definitivt den podcasten som får meg i aller best humør, de jentene er så vanvittig morsomme og jeg ler høyt hele tiden.

6. Dette ser jeg på:
Nå for tiden ser jeg egentlig ikke på noen ting? På dagtid enten rydder jeg hjemme eller er ute og gjør ting, og på kvelden har Sander mye «våken-tid» så nå er det en liten stund siden forrige film/seriekveld.

7. Dette gjør jeg i dag:
Dagen startet med ICDP på helsestasjonen (foreldreveiledning), der jeg møtte de andre jeg er i barselgruppe med. Så hentet jeg noen pakker på posten og kjøpte litt småtteri til i morgen. De siste to dagene har jeg vært mye rundt og fartet, så det blir digg å bare slappe av hjemme resten av dagen.

8. Dette irriterer meg i dag:
Klærne som Emil slenger på badegulvet? Nei det er egentlig ingenting, kanskje annet enn at jeg er nødt til å holde meg i skyggen pga soleksemen. Men der kan jeg ikke skylde på noen andre enn meg selv, haha

9. Dette spiser jeg i dag:
Salat til lunsj og så gleeder jeg meg til grillmat etterpå! Vi tok en liten pause fra grilling hver dag for å ikke gå lei, så nå kjenner jeg at jeg savner det.

10. Morgendagens planer:
Feire 17. mai!! <3

Comments

  1. Elise says

    Så fin du er! Heg har termin i september, og synes det er veldig gøy å følge med på deg nå som nybakt mamma! Kanskje litt privat å spørre om, men har du gått tilbake til startvekt som du veide før graviditeten nå? Og hvordan ble brystene etter amming? Jeg har selv silikon, og er litt nervøs for silikon-hengepupp haha….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *