Min onsdag – 10 spørsmål & svar

jj9471. Det beste med denne uken:
Nå som det blir mørkt tidligere er det så hyggelig å tenne masse lys inne, det har jeg gjort hver dag. For noen kvelder siden spilte vi Fuelbox i stedet for å se på tv, og det  var SÅ koselig. Det er en stund siden sist, ettersom forrige gang endte med at vi begynte å krangle over et minefelt-kort og la oss sure på hverandre, i hver vår ende av sengen. Denne gangen slapp vi heldigvis det, haha.

2. Det verste med denne uken:
Hm. At Sander moste fingrene sine fulle av grøt inn i det nyvaskede håret mitt. Med andre ord har det vært en veldig fin uke.

3. Dette tenker jeg mye på:
Hvordan jeg skal klare å være et godt forbilde som mamma, med tanke på hva jeg spiser. Jeg liker ikke brød, spiser gjerne godis til frokost etterfulgt av boller til lunsj, og innser at jeg i årene fremover er nødt til å 1) spise sunnere eller 2) spise det usunne i smug.. Da jeg var gravid kunne jeg si til bonusbarnet mitt at «det er babyen som vil ha, ikke jeg…» og det ble akseptert, men når man ikke har det å skylde på blir man jo nødt til å skjerpe seg.

4. Dette har jeg på meg
Sort jeans, hvit t-skjorte, skjerf og ankelboots (basic b….) 🙂

12september80385. Dette hører jeg på:
Sandra Lyng sin podcast med Sigrid Bonde Tusvik som gjest. Den må dere høre! Jeg kjente meg veldig igjen i blant annet det å være ukomfortabel med å dra rundt omkring med babyen sin i begynnelsen, av redsel for at han plutselig skulle skrike i offentligheten. Ikke minst stresset jeg veldig over at jeg kanskje ikke kom til å klare å slå opp/ned barnevognen fort nok, få til bilstolen riktig, klare å løfte opp vognen inn/ut på bussen – alle sånne ting som gjorde at jeg kunne komme i potensielt ukomfortable situasjoner..

rtstd6. Dette ser jeg på:
Den danske serien «Hånd i hånd» er veldig koselig og morsom. Og den nyeste sesongen av Ozark!

7. Dette gjør jeg i dag:
Sander og jeg startet dagen med å ta bussen inn til byen..

sander7973…og så besøkte vi Kaja på den nye jobben hennes 😀

storheil874Vi bestilte lunsj, skravlet en del og så tok jeg en titt på de nye vårkolleksjonene til blant annet Iben, Second Female og Just Female. Så masse fint! Fikk lyst til å bytte ut hele garderoben min jeg nå.

sec9730Denne kjolen fikk jeg i gave og jeg elsker den, den er fra Second Female sitt samarbeid med Charlotte Caroline <3

sander793Sander koser seg alltid ekstra når vi er andre steder enn hjemme, det er som om verden bare blir mer og mer spennende for hver dag.

sec893Elsker disse prikkete settene! Ulempen er at det er typ et halvt år til de kommer i butikk… 🙂

8. Dette irriterer meg i dag:
At jeg klaget på en faktura som jeg mente jeg hadde betalt, men så viste det seg at jeg tok feil….

9. Dette spiser jeg i dag:
Til lunsj ble det asiatisk fra Foodora (savnet mitt etter Foodora etter at vi flyttet er faktisk ganske ekstremt) og nå står venter vi på at svinesteken skal bli ferdig i ovnen.

10. Morgendagens planer:
Jeg har et par ærender som jeg skal få unnagjort på formiddagen, og så tenkte jeg å trille en tur til farmor og senere på kvelden får vi besøk av Susanne på middag.

Comments

 1. Sofie says

  Jeg er så vanvittig glad for at du blogger igjen, men jeg føler meg helt latterlig som skriver det – haha! Men jeg er det! 🙂 Det er så gøy, så deilig å lese en «normal» blogg, og ekstra gøy sikkert fordi jeg venter mitt første barn nå ila neste uken <3 Jeg har virkelig brukt bloggen din ila disse siste månedene ift råd og tips til lille!

  • Annette Haga says

   Åh det er skikkelig koselig å høre! Tusen takk!! <3 Så spennende at du kan få barn når som helst nå, MASSE lykke til, det er så mye å glede seg til! <3

 2. Astrid says

  Hei!

  Hvilken vognpose bruker du til Bugabooen? Har hørt at alle andre enn den orginale bugabooposen har lett for å skli ned i sittedelen. Vet ikke hvilke erfaringer du har? Er så usikker på hvilken pose jeg skal kjøpe 🙂

 3. Lene Ma says

  Syns jeg la merke til det! Kjøpt meg bugaboofox selv, helsort til frøkna som kommer i november :). Bugaboofox er sååå fin!

 4. Emily says

  Hei!
  Jeg bare lurer litt på noe som du kanskje aldri har snakket så mye om.
  Nemo har jo skole et stykke unna der dere bor. Hvordan får dere det til å fungere med kjøring/henting/rushtrafikk mtp at Emil har 50/50? Var det noen gang et alternativ å flytte nærmere Nemo da dere var på husjakt?
  Spør bare fordi jeg kanskje ender opp i samme situasjon siden jeg har barn og bor i oslo og han jeg dater har barn (som har base utenfor Oslo)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *