Min onsdag: 10 spørsmål & svar

1. Det beste med denne uken:
Sander har vært i så vanvittig bra humør og ler seg ihjel 24/7 de ukene storebror er her! Han kaller faktisk Nemo for pappa (…) og flakser med armene hver gang han får oppmerksomhet fra favoritten sin. <3

2. Det verste med denne uken:
Som jeg skrev i forrige innlegg så spiller ikke kroppen helt på lag med meg, så det er vel det verste. Mange lever jo med kroniske plager hver dag, og jeg har innsett at man virkelig ikke skal ta for gitt å våkne opp hver dag uten smerter. Nå som det endelig har blitt vår og fint vær ute vil jeg helst farte rundt i stedet for å sitte hjemme med Sander dagen lang, men det funker jo ikke helt når jeg omtrent blir helt ødelagt av en liten trilletur på 15 min.

3. Dette hører jeg på:
Dagens episode av podden vår!! Dere finner oss på Spotify og iTunes (Annette & Emil), og ukens tema er krangling. Vi byr blant annet på våre absolutt teiteste krangler og misforståelser, hvorfor Emil gråter av sine egne dagdrømmer og den gangen jeg ble ditchet på festival. Dessuten lister jeg opp hvilke ting som ville skremt meg bort hvis jeg hadde vært på kjærestejakt da vi møttes, og vi snakker om hvorfor Emil hatet å være forelsket. Mye som kommer frem her altså. Håper dere liker den! Blir forresten veldig glad om dere vil gi oss en liten anmeldelse inne på appen  🙂

4. Dette ser jeg på:
After life med Ricky Gervais på Netflix! Den er både trist og morsom – gjennomført bra rett og slett.. Den har fått 8.6 på imdb!

5. Dette gjør jeg i dag:
Foreløpig har jeg ikke gjort så mye annet enn å vente på levering fra Kolonial, men når Sander våkner skal jeg kle på oss godt med klær (plutselig blitt kaldt igjen jo!?) og dra ut for å finne noen bursdagsgaver til Nemo. Etterpå får jeg besøk av en god venninne som også er fysioterapeut, så jeg håper hun kan gi meg noen tips ang bekkenet.

6. Dette irriterer meg i dag:
Nå har jeg vært tett i nesen i tre uker, og jeg vet ikke om helt om det er pga forkjølelse, allergi eller bare… at jeg er gravid, haha. Kanskje en kombo. Emil vurderer visstnok å flytte ut av soverommet for en liten periode, siden det tydeligvis er forferdelig å sove ved siden av meg. Det verste er at jeg nesten håper litt på at han gjør det.. Så får jeg bedre plass til meg selv og gravidputen min, haha.

7. Dette har jeg på meg:
Denne brunbeige kjolen fra Asos og tøfler. Nå for tiden lever jeg 99% av tiden i gravidtights og genser eller kjoler som ikke strammer.

8. Dette tenker jeg mye på:
Etter gårsdagens kontroll hos jordmor ble jeg litt bekymret mtp hvordan mini vokser og trives i magen. Symfysemålene mine har hele veien vært litt under snittet, men jeg fulgte visst ikke kurven min helt optimalt slik jeg forstod det på jordmor. Det er sikkert ikke unormalt eller farlig, og jeg skal tilbake på ny kontroll om 3 uker. Samtidig kjenner jeg at tre uker er litt lenge til. Så tenker jeg skal booke en privat ultralyd som kan gi litt tydeligere svar på om han vokser normalt. Jeg synes jo magen har blitt skikkelig stor nå, men likevel.. De siste to årene har jeg vært på utallige ultralydundersøkelser, men føler ikke at jeg helt har funnet en «favoritt» som jeg stoler på, har dere noen å anbefale?

9. Dette spiser jeg i dag:
Har fått oppheng på baguetter med reker, smør og majones, så det ble frokosten sammen med et stort glass sjokolademelk. Føler meg tolv år gammel når jeg drikker det.

10. Morgendagens planer:
Neiii, det har jeg ikke mye av foreløpig.. Kanskje planlegge litt rundt neste podcast-episode (tenkte f.eks vi kan snakke litt om bryllup – si fra om dere har noen spørsmål rundt dette som vi kan ta opp!)

Comments

   • Tuti says

    håper dere fortsetter med å podde fordi dere er morsomme å høre på og har mange gode historier. syntes den andre episoden var fantastisk og jeg lo meg i hjel flere ganger.
    bryllup er jeg ikke særlig interessert i, men det er sikker flere mange som er det ?

    • Annette Haga says

     SÅ gøy, tusen takk!! Neste episode blir nok i samme «stil» som de to forrige altså, så håper du vil høre på den likevel 😀

 1. Eni says

  Jeg vil virkelig anbefale jordmorklinikken i Hegdehaugsveien. Likte absolutt alle der. Der er du i trygge hender ❤️

 2. Jeanette says

  Er selv gravid i uke 30 og hadde noen bekymringer helt siden OUL- anbefaler sterkt Spesialistsenteret for kvinner på Jessheim. Martin Lundring er den «berømte» der som alle vil til, men jeg kom til Martin Sørensen og kunne ikke hatt en bedre opplevelse! Han forklarer og ser ALT og tar seg god tid. Verdt hver eneste krone <3

 3. Anne says

  Martin Lundring på Jessheim! Fikk ham anbefalt til tidlig ultralyd, og han er kjempeflink. Så kjønnet på barnet allerede på ul i uke 12, og hadde rett også 🙂 Har prøvd et par andre i ettertid når vi trengte time raskt, og de var ikke i nærheten så flinke eller hensynsfulle (rent fysisk, altså, au…). Vel verdt turen fra Oslo!

  • Annette Haga says

   Takk for tips, så bra du var fornøyd med han:) Det koster jo såpass mye og er så kjedelig når man ikke sitter igjen med en god opplevelse etter ultralyd.

 4. Ida says

  Hei. Prøvde å høre på siste episode av podkasten på jobb, men jeg ler jo høyt av bilhistoriene til Emil. Helt umulig å holde seg, helt fantastisk. Fortsett sånn!

 5. Hanna says

  Martin lundring i Jessheim! En bit å kjøre men seriøst verdt det! Spesialistsenteret for kvinner.

 6. K.A.S says

  Grete Berild på kolbotn senter. Gynekologene på Kolbotn heter vel selve legesenteret tror jeg. Hun er veldig erfaren og super straight forward!

   • K.A.S says

    Tror du kan bestille time uten henvisning, de er jo private, men er sikkert dyrere uten henvisning så klart. Hun er i hvert fall superflink og jeg har vært der på både utvendig og innvending UL (hun er den eneste som har gjort det på meg uten at jeg har syntes det har vært ubehagelig) og vanlig gyn og celleprøve. Bare positivt å si om henne – også er det jo ikke så langt for deg å reise. Jeg hadde ringt og hørt (si at du har fått anbefaling. Det liker de sikkert ?)

 7. Marie says

  Kom gjerne med deres aller beste tips når det kommer til bryllupsplanlegging! Vi skal gifte oss til neste år så tips tas imot med stor takk 🙂

 8. Kristin says

  Du er så vakker! Jeg lurer på om du har trent noe under svangerskapet, fordi du er så slank gravid hvis du forstår hva jeg mener? 10 uker på vei fikk jeg den magen og gikk opp 5 kg, og jeg venter kun ett barn. Har ikke hatt mange symptomer, men å trene slik som før har vært vanskelig siden jeg blir så fort andpusten. Jeg har veldig godt trent før graviditeten, men nå føler jeg meg som tjukkabolla pinnsvin.

  Jeg kan anbefale Jordmorklinikken.no i Hegdehaugsveien. Jeg har gått til de to ganger, og føler meg ivaretatt. Koster 1100 kr per gang, men for å få raske svar på dagen ønsker jeg å benytte meg av dette tilbudet.

  Lykke til! 🙂

  • Annette Haga says

   Tusen takk Kristin:) Vet du, første gang jeg var gravid gikk jeg opp 9 kilo på elleve uker jeg… Jeg var så sulten og følte at jeg «måtte» spise hele tiden! Alle kropper og svangerskap er jo forskjellige. Denne gangen har jeg lagt på meg litt tregere, og har ikke hatt like stor matlyst. Å trene orker jeg ikke, men jeg har gått en del trilleturer frem til jeg fikk vondt i bekkenet. Synes du skal ta det rolig med goood samvittighet, kroppen er jo virkelig ikke seg selv som gravid, så det er jo ikke rart man blir andpusten og sliten. Takk for tips om Jordmorklinikken<3

 9. Emma says

  Klinikken på Jessheim! Begge som jobber der, heter Martin begge to, er virkelig flinke. De er nøye og forklarer alt godt. Dra dit! 🙂

 10. Lene Marita says

  Martin Lundring helt klart! Super flink, og mange reiser timesvis for å dra til han 🙂

 11. Maria says

  Hei Anette! Kunne et tema for podcasten være spontanabortene du opplevde? Jeg har selv akkurat gått gjennom spontanabort, og har funnet mye støtte i dine blogginnelgg om dette tema <3

  • Annette Haga says

   Hei! Uff jeg føler sånn med deg! ❤️ Det er virkelig forferdelig. Skal notere det ned, det er garantert et tema jeg vil snakke mer om – om ikke akkurat med én gang så hvertfall etterhvert. Sender deg en STOR klem og vit at det blir bedre for hver dag?

 12. Ane says

  Tror jeg bare hadde ventet til du skal tilbake til jordmor. Skjønner kjempegodt at du blir engstelig, men hadde hun vært oppriktig bekymret hadde hun henvist deg videre til sykehuset med engang. 🙂 Og skal noe gjøres, så må du uansett følges opp på sykehuset.. Får du helt noia kan du prøve å skyve timen hos jordmor frem noen dager, men poenget er vel at hun ønsker å se hvordan det utvikler seg. 😉

  Og bestemmer du deg for ekstra ul er jeg enig i at Jessheim er stedet å gå! 🙂

 13. Helene says

  Kan ikke få skrytt nok av Martin Lundring! Utrolig dyktig, sympatisk og hyggelig mann. Fikk han anbefalt av tantene mine som begge har gått hos han i sine svangerskap. Har selv anbefalt han videre til flere venninner som også har vært kjempefornøyde!
  Kommer uten tvil til å ta alle private ultralyder hos han i fremtidige svangerskap – vi var kun på 12 ukers ultralyd der og angrer på at vi ikke tok 3D bildene hos han.

 14. Andrea says

  Som flere andre over anbefaler jeg Spesialistsenteret for kvinner på Jessheim. Var hos Martin Sørensen (ikke Lundring som mange andre går til), og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Tok seg god tid og svarte på alle spørsmål jeg hadde. Vel verdt pengene.

 15. Tina says

  Stine på Jordmorklinikken i Hegdehaugsveien/Bogstadveien, og Martin på Jessheim. Supre begge to!

 16. Mari says

  Jeg har også vært hos Dr. Lundring på Jessheim. Han er faglig sterk, så man føler seg trygg etter å ha vært hos han <3

 17. Ida says

  Henger meg på Jordmor Klinikken i Hegdehaugsveien! Der blir du godt ivaretatt 🙂 Sidenote, jeg hører ofte på Podcasts når jeg enten er ute å triller sønnen min eller vugger han i vogna på terrassen for å sove. I går lo jeg så høyt av løpe-og-stein-kaste historien deres at jeg vekket han. Noe så hysterisk festlig!! 😀

  • Annette Haga says

   Tusen takk for tips og kommentar! Hahah så gøy å høre (og litt flaut, men men) 😀

 18. Anette med en N?? says

  Jeg skal gifte meg!! Så hadde elsket en bryllupspodd!!!?

  Sov dere i samme seng natten før bryllupet?
  Hvordan ble bryllupsnatten?
  Hvem gjorde hva i planleggingen?
  Hvor mye kostet bryllupet?
  Kan både du og Emil forklare hva dere eventuelt ville gjort annerledes og hva dere er svært glade for at dere gjorde?
  Var du redd for at noe skulle gå galt underveis eller klarte du å nyte dagen?
  Har dere noen tips til de som skal gifte seg?
  Delegerte dere noen oppgaver under dagen? Eventuelt hva?

  ???

 19. Linn says

  Åh! Elsker podcasten, og elsker bloggen din mer nå enn før (har alltid vært fan) – men du er så mye mer genuin og personlig nå føler jeg, og stråler som aldri før <3 helt herlig podcast, så gøy å få et nytt innblikk på livet deres! STOR klem. Lykke til med resten av svangerskapet og ultralyd-kontroll!

  • Annette Haga says

   Er det sant?! Så gøy å høre, tusen takk <3 Si fra om du har noen forslag til temaer vi kan prate om da! Og jeg blir såå glad om du gidder å rangere oss i appen 😀

 20. Celine says

  Så gøy med podkast – gleder meg til å høre! 🙂 Jeg lurte på om ikke du kanskje kunne laget et eget samleinnlegg om tips om gode og fine gravidklær? Det hadde vært så nyttig! PS! Det kan være du har gjort det før, jeg er litt ny bloggleser 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Takk for tips, sjekk gjerne ut «gravid-kategorien» på bloggen så lenge! 😀 Selv har jeg handlet mest fra ASOS og GoodAmerican:)

 21. Tina says

  Helt enig med flere her – Martin Lundring på Jessheim! Ble tatt veldig godt imot der, og han virket svært dyktig. Svarte godt på alle spørsmål og fikk både meg og samboer til å føle oss veldig trygge :):)

 22. Tiffany says

  Stine hos jordmorklinikken er verdens skjønneste! Så flink og trygg på det hun gjør, har følt meg så ivaretatt. Anbefaler jordmorklinikken på det sterkeste 🙂

 23. Eline says

  Synes podcasten deres er veldig uformell og morsom. Ler høyt for meg selv flere ganger?

  Jeg skal gifte meg om få uker og sluker alt jeg kan finne om bryllup for tiden, så jeg vil gjerne høre dere snakke om bryllupet deres!

  Hva gjorde dere dagen før bryllupet?
  Hvordan planla dere bryllupet? Tok begge like mye initiativ eller planla én av dere det meste selv? Hadde dere bryllupsplanlegger?
  Hva ønsket dere dere i bryllupsgave?
  Hvor mange taler ble det i løpet av middagen? Satte dere en maksgrense på hvor lenge talene kunne vare?
  Hva gjorde dere dagen etter bryllupet?
  Hva ville dere gjort annerledes om dere kunne planlagt på nytt?
  Var det noen ting dere glemte?
  Føles det som om noe har forandret seg i deres forhold til hverandre etter dere ble gift eller er det det samme som før?
  Kan dere snakke litt om utdrikningslagene deres??

 24. Therese says

  Jeg storkoser meg med podcasten deres! Gøy at dere er så ærlige og ekte:)

  Gleder meg til bryllupspod! Jeg er litt nysgjerrig på første møte med svigers/familie og vennegjenger. Hvordan gikk det, og hva var tilbakemeldingene dere fikk i etterkant (hvilket førsteinntrykk fikk de – på godt og vondt? Kanskje dere til og med kan spørre noen av de og deretter fortelle hverandre hva de svarte på poden?) Jeg tenker at både realitydeltakere og influencere kan møtes med litt fordommer, så det hadde vært spennende å høre. Kanskje familie/venner hadde hørt noe om den andre partneren fra før, og hadde gjort seg opp noen tanker?

  Når det gjelder bryllupspod er jeg nysgjerrig på noe i forbindelse med at ting «gikk litt raskt» (misforstå meg rett, det gjør jo ofte det når man blir eldre og ønsker å være sammen). Men hvilke tanker gikk gjennom hodet ditt da du skulle bli forlovet for andre gang? Hva tenkte du at var annerledes nå, og gjorde det deg redd eller trygg? Hvilke kvaliteter hos deg så Emil som han ville ha som en slags stemor til sin sønn? 🙂 Kom frieriet helt uventet eller hadde dere snakket om en fremtid sammen?

 25. Jade says

  Podcasten deres er så gøy å høre på, og dere er så flinke begge to. Heldigvis sitter jeg hjemme og hører på, for her kommer det ene fniseanfallet etter det andre, ha,ha. Det var også veldig fint for meg å høre om dagdrømmingen til Emil, jeg har egentlig trodd at jeg var helt alene om å drømme meg totalt bort i en alternativ virkelighet og leve ut helt ville helte-historier inne i hodet mitt :))

 26. Anonym says

  Fantastisk pod! Lo høyt av siste med krangler. Jeg og mannen kan ha offentlige «diskusjoner» og synes det er såå flaut, men og litt komisk.. liker ærligheten deres 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *