Min onsdag – 10 SPØRSMÅL & SVAR

1. Det beste med denne uken:
At vi er i Florida. Jeg elsker denne ferien! Det er egentlig litt deilig at det ikke er 38 grader varmt og strålende sol, for da føler jeg ikke at jeg går «glipp av» solingen jeg ellers hadde gjort (eller gjorde – før jeg fikk barn…). Dessuten slipper jeg å bekymre meg for at Sander skal bli overopphetet, og her i Orlando er det jo så masse gøy å gjøre for familier. Vi har vært på minigolf 4-5 ganger, fotball-golf (!), trylleshow, shopping og Disney-parker. I huset har vi biljardbord og air hockey, og dere gjetter aldri hvem som vant vår interne turnering. Hehe. Tror Emil fortsatt er irritert over at jeg knuste han 🙂

2. Det verste med denne uken:
Gnagsårene mine. Jeg kjøpte meg nemlig et par nye sneakers før vi reiste, og nedturen ble stor da jeg fikk gnagsår allerede før vi hadde gått ut av flyplassen her.

3. Dette tenker jeg mye på:
Hvor heldige vi er som hadde muligheten til å reise bort litt nå i januar, og få en pause fra minusgrader og snø. Jeg blir veldig påvirket av været og lyset (eller mangelen på det) og synes vinteren hjemme er så altfor lang. Men jeg vet også at vi ikke kommer til «orke» å dra på en sånn ferie neste vinter, for da har vi to veldig små, tette barn, og da tror jeg faktisk det blir mer stress enn kos å reise på tur. Kanskje jeg tar feil, men det er sånn jeg ser det for meg. Så nå skal vi bare kose oss de siste dagene før vi må psyke oss opp til flyreisen hjem igjen…

4. Dette har jeg på meg:
En hvit bluse fra Ganni og et blomstrete skjørt fra Bik Bok. På bildene over har jeg riktignok på meg en bukse fra Na-kd, topp fra HM, sandaler fra Nike og briller fra Nastygal. Den søte buksedressen med skyer som Sander har på seg er fra HM.

5. Dette hører jeg på:
Jeg har begynt å høre på lydbok dere – og «Stormens søster» er første bok ut.

6. Dette ser jeg på:
Har ikke sett på noe siden vi dro hjemmefra, men har lyst til å se Solveig Kloppen sin nye serie. Ellers satser jeg på at Netflix, Nrk og Sumo har myyye nytt når vi kommer hjem..

7. Dette gjør jeg i dag:
I dag har vi vært på Animal Kingdom fra klokken 10 til det ble mørkt! Mye gøy å gjøre i denne parken, selv om Magic Kingdom er litt koseligere etter min mening (Emil er uenig med meg her). Nå har vi kommet hjem, og etter dette blogginnlegget skal jeg ta meg en lang dusj og legge meg tidlig. Blir fortsatt trøtt før klokken ni hver kveld.

8. Dette irriterer meg i dag:
Gnagsårene mine… Ellers: vi stod nesten 1,5 time i kø (!!!) for å ta en av attraksjonene i parken, og da var jeg litt irritert på meg selv som ikke hadde pakket med bæreselen til Sander. Man må nemlig parkere barnevognen utenfor, så det var litt pes å stå stille såpass lenge og bytte på hvem som holdt han. Han er så tung nå at jeg blir støl av å bære han i lengre perioder, haha. Så det er et lite tips fra meg: ta med bæresele til Disney World om du har med barn som ikke kan gå selv!

9. Dette spiser jeg i dag:
Amerikanske vafler og frukt til frokost, gyros til lunsj og fritert kylling til middag. Og butter pecan-is til dessert. Med andre ord en veldig sunn dag med mye næringsrik mat 🙂

10. Morgendagens planer:
Det er meldt dårlig vær, mye vind og regn, så vi får finne på noe innendørs. Har tenkt til å starte dagen med å dra til Premium Outlets og så får vi se. Kanskje Emil og jeg tar en «alenekveld» på kino eller restaurant når de små har lagt seg. <3

Comments

 1. Tiril says

  Hei! Så flott det ser ut :)))
  Hvordan gjør du det med mat/flasker til Sander…hvordan varmer du opp mme? eller blander? Ønsker å høre litt erfaring fra andre med flaskebarn….for jeg synes det er så stress selv å ta med mat på utflukter o.l.

  Vi har BabyBrezza hjemme – bruker ikke dere den?

  • Annette Haga says

   Hei! Vi har ikke brukt babybrezza, og nå gir vi han bare mme når han skal sove på kvelden. Så vi har med «matpakke» til han når vi er ute lenge om gangen 🙂 Men tidligere pleide jeg å varme opp vann i mikroen hjemme før vi dro, eller be en restaurant eller lignende om kokende vann som jeg kunne blande ut med på farten.

 2. Malin says

  Hei!

  Lurte på hvilke nettsider dere bruker for å finne hus å bo i når dere er i USA?
  Kos dere videre på tur <3

  • Annette Haga says

   Hei! Det er mamma og pappa som har booket, jeg aner ikke hva de pleier å bruke, haha. Klem!

 3. K.A.S says

  Nemo er vel i skolealder? Kan han bare være borte fra skolen sånn uten videre? Bare lurer siden jeg ikke en gang har tenkt tanken på å reise midt i skoleåret fordi jeg regnet med at det ikke var lov fra skolens side…

  • Annette Haga says

   Hei! Vi søkte om permisjon på forhånd, fikk innvilget deler av ferien og avtalte lekseplan med læreren.

 4. Helene says

  Været så utrolig behagelig ut, hilsen -13 minus i nord… og totalt snødd ned. Jeg lurte på en ting, hvordan går dere frem for å finne navn og ikke minst bli enig? Vi har bestemt oss for hvem sitt etternavn vi skal bruke og navnet bør fungere like fint i Norge som i utlandet. Har du brukt noen spesielle sider for inspo, noen av deres slekt? Hjelp!

  • Annette Haga says

   Jeg startet med å skrive ned alle navnene jeg allerede likte. Og så gikk jeg på jakt etter «nye» navn – her er det jo bare å google seg frem, men et tips er å også sjekke ut navn som kanskje er mer populære i utlandet men ikke hjemme i Norge. Kan også være gøy å sjekke ut navnestatistikken på ssb. Appen «Pregnancy+» har en kategori som heter Baby Names, og da får du opp lister med navn fra mange ulike steder i verden 🙂

 5. Martine says

  Hvordan redigerer du bildene dine? 🙂 Om du bruker Vsco, hvilket filter bruker du? Du har så fin feed på Instagram ?

  • Annette Haga says

   Tusen takk, jeg bruker lightroom med masse ulike presets som jeg har kjøpt og redigert selv:)

 6. Maria says

  Jeg reiste til USA med en 3 åring, en på rett under 2 år og en på 4 mnd. Gikk veldig bra og vi koste oss masse på ferie 🙂

 7. Liv says

  Hejj! Det ser så dejligt ud, jeg gad godt afsted. Jeg har et spørgsmål! Hvordan kan de være i vælger at rejse til Florida igen, når det tager så lang tid at flyve, og vejret fx er ligeså godt i Malaga, Alicante osv? Håber I får en dejlig ferie. Klem fra Danmark 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Resten av familien min hadde bestemt seg for at de ville reise på ferie hit til Florida, så da «hoppet» vi med på turen deres 🙂

 8. V says

  Dette er litt utenom innlegget, men jeg har slitt med mat i mange år og har i dag endelig blitt veldig bra. Likevel syntes jeg det er vanskelig å være avslappet med mat rundt andre og tør f.eks ikke date noen/ ha kjæreste fordi da føler jeg et press til å holde meg slik jeg er når vi har møttes og derfor aldri tørr å unne meg noe usunt.

  Hva er ditt forhold til mat/kropp når det gjelder presset rundt hva andre / en kjæreste skal mene? 🙂

  Ha en fin helg!
  Klem <3

 9. Celine says

  Hei! Jeg skal til Florida med kjæresten min i sommer, og lurte på om du hadde noen foretrukne områder i Florida å feriere i for voksne uten barn? Kos dere videre på tur!

 10. Martine og Sophie says

  Hei!

  Vi reiser er to familier som reiser til orlando i mars og skal besøke disney ! Hvilke parker anbefaler du for små barn, 2 år og en på 9 mnd! Og hvilke biletter kjøpte dere? Andre orlando tips?

  Ps. Vi har begge to gutter med 16 og 20 mnd mellomrom- det er litt slitsomt men aller mest fantastisk morsomt og velsig fint!! Søskenkjærligheten barna i mellom er verdt hver våkenatt?????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *