Min nye vinterjakke

Annonse/sponset jakke 

Jeg har fått meg vinterens fineste boblejakke! Synes jeg hvertfall selv… Min absolutte favoritt i hele fjor var nemlig denne jakken, og jeg har brukt den så til de grader mye. Så da jeg så denne modellen fra Ganni ble jeg solgt – fargen er så fantastisk fin! Dessuten kan man ta av ermene på den og bruke den som en vest med feks en skinnjakke under 😀

Jeg har fått den fra Me & The Met, og anbefaler dere å sjekke ut utvalget deres her. Så masse fint fra både danske og andre internasjonale merkevarer, og de har gratis frakt (og retur) til Norge. <3

I går tok jeg med meg Sander til Tonje og Theodor, og herregud for en aktiv fase han er inne i nå. Min, altså… Han skulle helst bare bite stakkars lille T i ansiktet eller i foten, ta fra han alle lekene eller kaste seg rundt overalt for å finne spennende «ulovlige» ting som ledninger og planter han kunne rive ut. Jeg var helt svett da jeg kom hjem.

Rart å tenke på at det ikke er sååå lenge siden han ikke kunne gjøre annet enn å ligge på samme sted hele tiden, med mindre jeg flyttet på han selv. Kan trygt si jeg er litt mer spent på hvordan det blir å fly med han i elleve timer denne gangen, nå som han er så mye mer utforskende og hater å være i ro. Vi får nesten bare forberede oss på det verste, og så får det heller bli en positiv overraskelse hvis han sovner 🙂 Har dere noen forslag til hva man f.eks kan laste ned på ipaden, som babyer på rundt 10 måneder liker? Tips meg gjerne!

Comments

 1. Camilla says

  Min lille på 9 mnd elsker lille Jack på TV 2 sumo og Drømmehagen skal visst være bra (de bruker en uke på å lage hver episode og det skal visst være veldig pedagogisk). Gleder meg til å høre om erfaringer med å fly så langt! Vi vil snart ut på tur vi også ?

 2. Ida Skogstad says

  Hei, Annette 🙂

  Wow! Den var fin! Tror jeg må legge av litt penger å kjøpe meg en slik! Den så god ut, også stor 🙂

  Jeg (sammen med fler etter hva jeg har sett i kommentarfeltene) etterlyser det innlegget der du viser telefonen din som du kommenterte tidligere i julen at du ville lage – hvilke apper du sverger til og hvordan du har organisert sidene dine!!:-) Håper å se dette meget snart, nettopp kjøpt meg ny iPhone, og trenger sååårrt info ?

  Klem, Ida. – STOR fan av deg!

 3. Oda says

  Fin jakke 🙂 Sønnen min liker veldig godt appen syng! Du kan trykke på ulike dyr og gjenstander som synger og lager lyder.

 4. Hannah says

  Nyydelig jakke, den ser utrolig god ut? Jeg minnes at du en gang skrev et innlegg hvor du og Emil hadde vært på tur til en type hytte eller lignende, som var litt spesiell? Jeg husker ikke hva eller hvor den var, og klarer ikke google meg frem til det heller? er det jeg som surrer, eller var dere på noe sånt en gang?

 5. Lena says

  Hehe, kjenner meg igjen.. Min gutt krabbet da han var 6 mnd, og gikk da han var 10mnd.. svetteste perioden i mitt liv. Babblarne appen har vært populær her, og det å laste ned noen serier på forhånd. Fantorangen appen, Sangfoni på NRK super, uki (finnes i alle fall på NRK super), også vet jeg de har noe for de minste på Netflix det går an å teste. Masse lykke til!

 6. Lena says

  (Ps. Jeg prøver å pakke med litt forskjellige typer snacks med forskjellige teksturer, kanskje pakke inn noen av lekene hans i gavepapir om han syntes det var stas å ta av papiret på julaften, også er det jo ting som ikke er leker og de ikke har sett før de som oftest synes er spennende. Noe han kan fikle litt med og utforske på flyet?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *