Min gravid-garderobe

Siden jeg ikke har fått så stor mage enda har jeg ikke kjøpt inn spesielt mye. Men et par nye plagg har fått plass i garderoben! Her er det jeg har kjøpt foreløpig:gravid-garderobe1Jeg synes gravid-jeansene til HM er veldig fine, men jeg synes det er litt irriterende at de sklir ned hele tiden. Så passformen er sånn passe, men de funker til laange overdeler! Singletene er komfortable og greie å «vokse inn i», og jeg synes det er praktisk med noen enkle og ensfargede. Ellers står dette på ønskelisten min akkurat nå:

GRAVID-WISHLIST33

Comments

 1. Linn-Therese says

  Jeg syntes også at buksene til HM skled ned hele tiden, men det blir bedre etterhvert som magen blir større og buksa derfor blir litt trangere rundt magen ;P

 2. Sunniva says

  Et lite gravid-/mammatips til å få buksene til å sitte tidlig i graviditeten (og evt etter!), er å klippe et lite hull øverst inne i buksa og tre inn en bred strikksnor (har feks hos Panduro). Buksene til hm er «hule» på innsiden så man kan fint tre en slik strikk med en stor sikkerhetsnål hele veien rundt og knytte den som en knute eller sløyfe på innsiden. Kan være greit å lage «klippehullet» mot magen for at det ikke skal synes at man har gjort det 😉 Fungerer nesten som et belte!

 3. Anette says

  som hun over sier så paser gravid buksene bedre når mageb blir større, skjedde begge gangene hos meg 🙂 Du kan også feste en strikk i jeansen din og hekte den i knappen å har du buksene lengre 🙂

 4. Suzanne says

  Evig takknemlig for asos maternity og buksene fra hm. Hadde de i ALLE farger. Gikk også med de etterpå pga keisersnittet.

  Ellers bodde jeg i kjolene fra mamalicious med bra kvalitet 😀 lykke til med verdens fineste tid!!!

  S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *