Min egen påskehare

Her er gårsdagens antrekk!

Jumpsuiten fant jeg her om dagen og synes den passet fint til den lille (store) kulen 🙂 Får se om jeg rekker å bruke den flere ganger eller om den plutselig blir altfor liten. Kjøpte den i min vanlige størrelse sånn at jeg kan bruke den etter fødsel også.

Håper dere har en kjempefin påskehelg! Selv om påsken kanskje ikke har startet helt enda, eller? Helligdagene er vel ikke før neste uke?

Vi venter hvertall litt med påskeeggene her hjemme, jeg er jo uansett en slags påskehare som daglig sørger for at det er masse godt her hjemme til enhver tid. Men jeg skulle gjerne tatt en tur til Sverige for å hamstre mengder med smågodt og ha noen digge dager på hytta.

Vi får se hva vi rekker. I dag skal vi hvertfall komme oss ut i solen!

Jumpsuit – H&M, Kåpe – NAKD,  Veske – Mango, Sko – Roots

Comments

  1. says

    Så fin jumpsuit og den passet veldig godt med magen 🙂 Kos dere masse i påsken <3 Jeg er også gravid med nummer to og er i svangerskapsuke 33 så det var veldig morro å titte innom bloggen din siden vi er på veldig likt stadie. Jeg er påskeharen her hjemme også for å si det sånn, haha. Sjekk gjerne ut bloggen min om du vil også: mariasagvik.com

  2. Anette says

    Hei!

    Nydelig jumpsuit! Finner den ikke på HM.com Er den ny? kanskje kjøpt i butikk? LOVEIT!
    Tusen takk for svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *