Min dag i bilder – time for time!

Annonsørinnhold skrevet i samarbeid med Nutrilett:

En av de tingene jeg elsker med jobben min er at ingen dag er lik! Jeg startet bloggen min i 2008, og ble en del av Stylista-satsningen til Bonnier i 2013. Siden den gang har jeg jobbet meg opp fra å være freelance-skribent til å bli Moteansvarlig og senere Kommersiell innholdsprodusent til den nye stillingen jeg har i dag, Head of Bonnier Creative Studio. Jeg jobber tett med både Costume og Stylista-redaksjonen, og får vært med på mange kreative og morsomme prosjekter! Nå skal jeg ta dere gjennom en typisk dag i livet mitt:

0730dKL 07:30: På tide å stå opp! Alarmen har gjerne slumret et par ganger før jeg kommer meg inn på badet. Morgenrutinene mine varierer avhengig av hvor god tid jeg har: men det viktigste er dusj, fuktighetskrem, foundation, bryn og vipper. Frokosten spiser jeg samtidig som jeg ordner meg inne på badet…

Dagens antrekk blir enkelt: jeans og strikkegenser!

08.45KL 08:45: Trikketuren ned til sentrum bruker jeg gjerne på å høre på podcast, svare på mail eller gå gjennom trafikken på Google Analytics via telefonen. Når jeg kommer inn på kontoret skriver jeg alltid dagens to do-liste før jeg starter mac-en! Jeg har mange arbeidsoppgaver i løpet av én dag, så jeg er nødt til å skrive ting ned slik at det ikke går i glemmeboken.

10.00KL 10:00: Jeg er som regel alltid sulten en stund før lunsj, og etter at jeg ble gravid skal det ikke mye til før jeg blir kvalm: og da er det små, regelmessige måltider som hjelper. Så for å komme meg gjennom dagen er jeg avhengig av å holde blodsukkeret stabilt!

Jeg er veldig glad i Nutrilett sine barer: Smooth Caramel Toffee og nyheten Nutrilett Nut & Chia. Den siste har masse gode nøtter og frø i seg, med smak av honning og mørk sjokolade. Virkelig supergod, og et mye sunnere alternativ til å løpe ned på butikken og hamstre boller og godteri (ja, for det har skjedd x antall ganger, dessverre…)

nutri383qqJeg har faktisk en egen skuff med Nutrilett-barer, masse sminkeprodukter, parfymer og kremer – et must når jeg sitter på kontoret.

11-00KL 11:00: Nå skal jeg ut i et kort møte før lunsj, for å planlegge en spennende kampanje.

12-30KL 12:30: Etter møtet frister det med en utelunsj, siden det er fredag og fint vær! Vi ender opp med å spise på Albert Bistro på Aker Brygge, klassisk fransk mat! Jeg går for løksuppe og hvitløksbaguetter (her snakker vi freeesh ånde resten av dagen).

13--45KL 13:45: Sammen med innholdsansvarlig i Stylista, min kollega Julie Marlen, tar jeg turen innom H&M for å se på høstens nyheter og plukke ut noen favoritter som vi knipser bilder av. Høstmoten i år er så fin! Jeg trodde kanskje jeg kom til å gå lei av teddyjakker, men nei. Det har jeg definitivt ikke blitt!

14-30KL 14:30: Tilbake på kontoret! Og nå er det noen deadlines som krever oppmerksomheten min… Nå haster det litt med å bli ferdig med alt slik at jeg kan ta helg med god samvittighet. Jeg mailer med kunder, skribenter og lager egne saker og rapporter. Midt i skrivingen får jeg levert noen pakker fra Nelly og Pukka:

nutri336Som gravid skal man jo helst ikke få i seg så mye koffein, så disse teene gleder jeg meg til å teste! De fine smykkene er fra Lily And Rose og passer perfekt når antrekket mangler det lille ekstra.

17-00KL 17:00: Sånn – nå kan jeg dra fra jobb og ta helg!! Sultnivået mitt står alltid i taket på denne tiden, og det er jeg sikkert ikke alene om? Siden det er en stund til middagen er klar, spiser jeg en Nutrilett på vei til trikken.

17-45KL 17:45: Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å skifte til noen diggere klær! Og få håret vekk fra ansiktet… Jeg setter meg ned og leser bloggkommentarer, og begynner å redigere litt på videoene vi filmet på bryllupsreise. Så spiser jeg middag før jeg sender mannen min ut av døren – det er nemlig tid for jentekveld:

19-00

KL 19:00: Det er ingenting som passer meg bedre nå enn å slappe av resten av kvelden med noen gode venner. Jeg får besøk av Susanne og Selma (to av forloverne mine), som hjelper meg med å sortere babyklær samtidig som vi catcher opp. Etter noen timer ender vi med å sette på en film, før jeg til slutt er så trøtt at jeg må kaste dem ut (zzzzz-gravid….)

Nutrilett sine barer er lette, smarte mellommåltider som er perfekte i en travel hverdag, eller dersom du ofte tyr til usunne fristelser. Du kan lese mer om de ulike produktene her – og rabattkoden ANNETTE30 gir deg 30% rabatt på alt i nettbutikken!

Comments

 1. Viktoria says

  Fine, innspirerende deg!
  Jeg er i en situasjon nå der jeg har begynt 2 året på studiet og jobber i butikk ved siden av, men merker at motivasjonen for å studere er veldig liten.. Jeg har alltid likt skolen, men merker at det eneste jeg egentlig vil nå er å jobbe og på sikt er drømmen å kunne åpne/drive noe selv. Likevel føler jeg at det ikke er greit å droppe ut/utsette utdanning i dagens samfunn. Men jeg er bare 21 og sliter med søvn etc. Fordi jeg ikke føler jeg strekker til siden motivasjonen for skolen ikke er der og jeg hater å levere noe halvveis. Hva er dine tanker rundt dette og hva hadde du gjort? Trenger litt råd hehe :)
  Stor klem!

  • Annette Haga says

   Hei! Det er kun deg selv som kan finne ut hva som er riktig for deg!! Men jeg kan si selv at min motivasjon for å studere forsvant VELDIG det andre året… Men tiden gikk faktisk superfort, og plutselig hadde jeg klart å levere bachelor. Og jeg er så glad for det, en deilig mestringsfølelse.. Men kanskje du trenger en liten pause? Du er jo så ung, og har god tid! Lykke til <3

 2. kristina says

  Jeg liker bloggen din så godt, og måten du skriver på! Men de her nutrilett reklamene de så tåpelig…

 3. Ingvild says

  *legger igjen kommentar fordi jeg er så glad for at du er tilbake og vil holde det sånn, men er så dårlig på å kommentere* masse lykke til med svangerskapet! Utrolig koselig at du deler!

 4. says

  Hei V.

  Pukka har vært svært nøye når det gjelder sikkerheten rundt spørsmålet om fennikel i te er trygt for ammende kvinner. Når det gjelder fennikel, er det gjerne to stoffer som finnes i denne grønnsaken som blir omdiskutert vedrørende overdrevent inntak: estragol og anethol. Pukka jobber primært ut i fra anbefalingene til European Food Safety Authority, som anbefaler et maks daglig inntak (ADI) av estragol på 0,5 mg/person/dag for kortsiktig bruk. Anbefalingen fra FAO/WHOs ekspertkomite på tilsetningsstoffer om daglig inntak av anethol ble gitt en betinget ADI på 0-2 mg/kg kroppsvekt.

  Pukkas testresultater viser at Motherkind Baby-te inneholder 0,02 mg estragol og 1,13 mg anethol per kopp (1,8 g te-blanding trukket i 265 ml vann i 5 minutter). Dette betyr at en person er nødt til å drikke 25 kopper av vår amme-te for å nå akseptert daglig dose av estragol, og 106 kopper amme-te for å nå akseptert daglig dose av anethol.

  I forhold til innholdet av estragol og anethol er et moderat inntak av Pukka Motherkind Baby-te mens man er gravid eller ammer, ansett som trygt :)

  Håper dette svaret er til hjelp.

  Vennlig hilsen Dina i Pukka Norge :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *