Me & my mini

mini49God morgen! Akkurat nå har vi vaskehjelp i huset (jeg har kun prioritert rydding den siste tiden – så det blir helt magisk å komme hjem til rene gulv etterpå), så jeg har tatt med meg Sander på en liten runde ut for å vise han frem 🙂 I går hadde vi besøk av Kaja og Oliver – han er noen måneder eldre bare, men det var SÅ stor forskjell mellom dem nå! Veldig gøy å se dem sammen, akkurat nå synes jeg alle babyer over 4 mnd er gigantiske i forhold til Sander. De er jo ikke det, men kontrasten blir plutselig så stor.

IMG_33581 stk sulten bebis i går kveld, som ventet på å bli matet av pappa. 50% av tøflene på. Etter at vi begynte med å kun gi flaske pleier vi å bytte på hvem som gir mat på ettermiddagen/kvelden og i helgene. Jeg tar natten i hverdagene, og så får jeg sove ut i helgen. Fungerer veldig fint! Lekegrinden i bakgrunnen har vi fått låne av søsteren til Emil, og oppi den har vi babygym, tepper og masse kosedyr. Prøver å venne han til det tidlig – sånn at det blir litt enklere å plassere han der senere om jeg er nødt til å gå ut av rommet for å fikse noe (akkurat nå kan han jo ikke akkurat krabbe i vei – men tiden går fort!)

IMG_3359Smokken er LIVET. Hadde ikke klart seg uten den, si. Tror vi har minst 10 stk både oppe og nede, og likevel har de en tendens til å forsvinne? Han elsker å ligge og sutte på den til han sovner når han er mett. Når han er sulten spytter han den bare ut.

IMG_3357I går kveld var det ikke noe særlig å ligge ved siden av oss på sofaen i babynestet. Mye morsommere å ligge oppå meg og bevege hodet fra side til side, hehe. Jeg synes utseendet hans forandrer seg litt fra dag til dag jeg. Varierer så mye hvem han ligner på! Selv om han er en liten kopi av meg som liten, så er han også veldig lik Emil. Og Nemo… <3

Comments

 1. Henriette says

  Hei! Ville bare tipse om podcasten til Victoria Törnegren og Alexandra Bring – två systrar en podd.
  To herlige jenter som nettopp har fått to små, i tillegg til å være sykt kule – du vet jo helt sikkert hvem de er! 😀
  Lykke til videre med den skjønne familien.

 2. Tina says

  Hei! Så nydelig han er! pumper du melk eller får han formula? Gir selv bare flaske da bolla ikke klarer å ta puppen ordentlig..hun er 18 dager nå. Men håper jeg får ammet etter hvert..pumping tar så mye tid!

 3. Elisabeth L says

  Så koselig med mange bilder av lille, syns han er en fin blanding av dere begge, så nydelig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *