Matching mini & gravidsnakk

Klarte ikke la være kjøpe denne tskjorten til Sander da jeg kom over den på River Island (de har masse søtt til barn!), spesielt ikke siden jeg har den samme i hoodie… Men når jeg ser disse bildene klarer jeg ikke å tenke på noe annet enn hvor stor han har blitt. Føler han vokser minst en cm lengre hver natt, haha.

Denne uken står litt gravid-ting på skjemaet mitt. I morgen er det ny svangerskapskontroll hos jordmor, og torsdag skal jeg innom fødeavdelingen på Ahus for første gang. Rutineultralyden hadde vi nemlig på sykehuset i Ski. Skal ikke gjøre så mye annet der enn å ta en sprøyte, men det blir ok å få oversikt over hvor på sykehuset vi skal.. Så slipper vi å surre rundt i gangene der når jeg har rier senere.

Ææææ klarer virkelig ikke å forestille meg hvordan denne fødselen kommer til å bli. Jeg tenker at jeg skal ha fødebagen sånn noenlunde klar innen uke 36 denne gangen! 🙂 Selv om det er sikkert er typisk at jeg ender opp med å gå to uker over tiden. Må nok fylle på smågodt-posen jevnlig underveis, haha – det var definitivt det jeg fikk MEST bruk for da jeg lå på barsel sist. Mobil + lader + smågodt = det viktigste å huske på. Her kan du lese innlegget med hva jeg hva jeg pakket i fødebagen sist – mens i dette innlegget oppdaterte jeg med hva jeg faktisk fikk bruk for. Om man har et planlagt keisersnitt er min erfaring at man såvidt får bruk for noe som helst.. Men jeg kommer uansett til å pakke med meg mindre denne gangen, så får vi se hvordan det går. Noen av dere som klikker innom her som har termin rundt samme tid som meg? 🙂

Comments

 1. Karoline says

  Jeg har termin 18. mai og skal føde på Ahus, som deg. Kjempefornøyd med oppfølgingen jeg fikk på føden der sist, så du er i de aller beste hender hos dem?Har bare hørt gode ting om fødeavdelingen på Ahus.

  • Annette Haga says

   Nei, så gøy!! Haha da kan det jo hende vi ender opp med å være der samtidig:) håper formen din er fin!

 2. Helene J says

  Her ventes vår første, en datter, 28. mars! Så ekstra koselig å lese tilbake til dine tidligere innlegg, samt lese om reisen du er på nå 🙂

 3. FRiDA says

  Har ikke termin før i august, men har en gutt som er noen uker eldre enn Sander og en bonusgutt på 8. Og akkurat som deg så fikk jeg i dag vite at det er en ny gutt på vei ?? Så fint at du skrev et innlegg om det om å ønske seg et spesielt kjønn, for selv om jeg selvfølgelig er kjempeglad og takknemlig for at alt så ut til å være bra med den lille, og stas for de to minste at det er samme kjønn, så kjenner jeg en liten «sorg» for alt jeg kommer til å gå glipp av ved å aldri bli en jentemamma… egentlig ikke mest med et jentebarn, mer etter hvert som barna blir store/voksne. Skammer meg litt for å tenke disse tankene, og i hvert fall for å skrive dem! Hvor lang tid satt disse tankene i hos deg – eller gjør de det fortsatt?
  Gøy å følge deg gjennom en ny graviditet!
  Ahus er kjempeflinke! ?

  • Annette Haga says

   Wow, så gøy å høre!! Jeg skjønner deg godt. Det tok litt tid før jeg ble ordentlig vant til tanken, men nå kjenner jeg mest på en veldig takknemlighet over at jeg (forhåpentligvis) er så heldig som får mine to egne, friske barn som jeg får være mamma til. Skulle gjerne opplevd å være jentemamma også, men det er ikke noe jeg tenker så mye på lenger. Bare innimellom, haha. Stor klem <3

 4. Sophie says

  Ventet min første 9.mars, så kan vel komme når som helst nå. Skal også på Ahus, virket veldig bra når jeg fikk titte litt sist jeg var på kontroll 🙂 Masse lykke til videre i svangerskapet <3

 5. Thea says

  Jeg venter en gutt i juni, og fikk en gutt i mars 18. ? Gleder meg til å få min egen lille guttehær?. Men jeg klarer ikke se for meg å få en annen liten gutt enn den jeg allerede har.

 6. Ida B says

  Hei,

  Har du født på Ahus før? Jordmor har søkt plass til meg der (termin i september) og jeg skulle gjerne fått litt info om andres opplevelse av ahus og andre tips. Du kunne kanskje skrevet litt om dette i etterkant av din fødsel❤️?
  Ellers er jeg veldig glad i bloggen din, og liker balansen mellom hverdagsliv og andre spennende ting du poster!

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg var på Rikshospitalet sist:) Kommer helt sikkert til å skrive et innlegg om det etterhvert! Tusen takk for kommentar 🙂

  • Tonje says

   Jeg fødte på Ahus. Hadde hørt mye rart, men var super fornøyd både med føden og barsel. Bare positive ting å si.

 7. Nina says

  Så kjekt å følge deg og din graviditet! Jeg har termin 15. mai, så du er hakk i hæl. 🙂 Formen min kunne ikke vært bedre, så jeg føler meg utrolig heldig. 🙂

   • Hilde says

    Vil bare tipse om MultiMam-kompresser, til sårhet i starten! Vet ikke om du har blitt tipset om det før, men jeg brukte det etter hver amming den første uken. Jeg var heldig og fikk til ammingen ganske lett, men føler de hjalp med å unngå sårhet i starten ihvertfall, så tenkte det var verdt å tipse om! 🙂

 8. Ragnhild says

  Dere er så fine ? Pakk med en tube med Xylocain. Et MUST å bruke nedentil de første dagene etter fødsel. Det er bare å smøre på og la det stå til ? Gleder meg sånn på dine vegne, det kommer til å gå helt fint ?

 9. Ida says

  Vi venter en liten prins snart, har termin 7 april ? Første, så er veldig spent på hvordan fødselen blir!

 10. Wendy Jacobs says

  Jeg har termin 8 mai. Venter en liten gutt? Har også en gutt fra før som blir 1 år 16 Mars. Føler at vi to har hatt det ganske likt de siste årene, med tanke på barn. Jeg endte også opp med keisersnitt (ikke planlagt). Så jeg er ganske spent denne fødselen.

  • Annette Haga says

   Så hyggelig å høre! Da blir det nok full fart for oss begge dette året, haha 🙂 Masse lykke til!

 11. Mariann says

  Jepp, venter nummer to 26 april 🙂 Veldig spent og utålmodig! Finner en merkelig ‘trøst i å følge andre gravide, da venter man på sett og vis litt mer sammen 🙂

 12. Marianne says

  Jeg venter min første 30.mai, og det blir også en gutt! Jeg er heldig som er i super form og gleder meg masse! Jeg setter så stor pris på å lese i arkivene fra din første graviditet og følge med på denne også! Lykke til fremover og keep it up! We’re in this together!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *