Matchende julepysjer <3

Til dere som har spurt meg om tips til hvor man få tak i matchende julepysjer, mitt beste tips er PatPat! Der er det mange fine varianter til hele familien, og det var der vi bestilte fra i fjor også 🙂 Har fått spørsmål om hvordan kvaliteten er, og det blir litt som å svare på hvordan kvaliteten er på alle plaggene man finner inne på et Westfield-kjøpesenter – det er såååå varierende. Noen plagg er superdigge og over all forventning, mens andre ting føles veldig billig og polyester-aktig. Størrelsene kan også variere litt.. Så det er litt hipp som happ, men generelt har jeg vært fornøyd med det meste jeg har handlet derfra. Disse rutete pysjbuksene er litt tykkere i stoffet og har lommer – noe jeg elsker!

Her er et par andre matchy sett vi skal kose oss med denne julesesongen:

 Andre tips til steder man kan kjøpe julepysjer til store og små er Polarn O Pyret, PajamaGramVeryVoga (har ingen kjennskap til denne siden, men ser ut som det er en dårlig oversatt kinesisk side) og ellers har jeg sett et par matchende sett i år hos blant annet H&M, Ellos, Cubus osv 🙂

I helgen var vi blant annet vært på på juleselskap med familien, og selv om jeg allerede har spist pinnekjøtt mange ganger hittil, så er det like fantastisk godt hver gang. På lille julaften skal vi jo lage det selv for første gang i år. Noen tips til hvilket merke som er best? I fjor tror jeg vi blandet en pakke røkt sammen med urøkt og det ble så godt!

I går dro Nemo og jeg på kino for å se Grinchen og den kan anbefales!! Det er sjelden vi får han til å interessere seg for noe som helst annet enn fotball i mer enn 10 sekunder, men han likte den så godt – og jeg synes den var koselig jeg og 😀

Comments

 1. Sara Katrin says

  Stikk innom en slakterbutikk og få tips der!
  Jeg personlig har aldri vært fan av julemat. Jeg for min del kunne spist kalkun istedet eller vegetarmat. Men pinnekjøtt likte jeg veldig som yngre. Idag blir det for salt etter min smak!

 2. Tone says

  Så koselige bilder, må nok bli en julepysj på 2 åringen min også:-) Prøv henrietttes pinnekjøtt, er det beste! Vi pleier også å blande røkt og urøkt, og smaker nydelig hver gang!

 3. Victoria says

  Har spist pinnekjøtt tre ganger i år, vært igjennom topp tre på vg sin test. syns absolutt spekeloftet sin urøkte slår gilde sin økologiske som er testvinner.

 4. Hilde Elin Smenes says

  Hei, Annette <3 SÅ fine dere er!!!!

  Jeg har et ønske til julen 2018, og det kal du oppfylle sol mitt største idol og forbilde!

  Du virker så sjukt organisert og har kontroll på så mangt. Mange jern i ilden. Derfor hadde det vært moro hvis du kunne oppfylle mitt ønske. Kan du lage et innlegg i dag: «Whats on my iPhone» der du viser hvilke apps du har og hvordan du har organisert telefonen din? :-):-) Jeg blir så fascinert av deg.

  God tirsdag! Klem

   • Hilde Elin Smenes says

    Så go’ du er! Ønsker deg og dine alt godt <3 Skulle ønske fler var som deg.

    Når er ganske snart? 🙂 Gleder meg sånn til å se!!
    Klem fra Hamar

    • Hilde Elin Smenes says

     Vis hele telefonen din 🙂 Hvordan du har organisert appene og eventuelt hvilke apps du har i eventuelle mapper – hvilke du bruker mest/tips☺️☺️

     Klemmer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *