Makeover: Ny bildevegg & barnerom

Annonse

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det allerede, men bildeveggen i stuen vår har fått en makeover! Og jeg ELSKER resultatet! Alle bildene er fra Desenio og det samme med gullrammene – som passet perfekt til nyansen på veggen (Senses fra Jotun er fargen, til dere som har spurt om dette). Tidligere hadde vi litt «hardere» bilder, mye sort/hvitt og sorte rammer, så nå ble helheten av bildeveggen litt mykere, mer harmonisk og feminint. Passer bra siden jeg snart er den eneste jenta i flokken her, eller hva..

Desenio sine rammer består av pleksiglass, noe som er en fordel med tanke på vekten! Og prisene er bra, hallo! Både på bilder og rammer – så her er det mye penger å spare ? Jeg vil på det sterkeste anbefale å sjekke ut byggevegg-funksjonen, hvor du kan sette sammen posters, bilder og rammer for å se hva som passer best mulig sammen. Det er kjempegøy å leke seg med ulike kombinasjoner, og så finne ut hvilke størrelser og bilder som passer perfekt hjemme hos deg. Jeg holdt på i en liten evighet før jeg klarte å bestemme meg, for utvalget nå er så stort. Denne finner du her!

Fra venstre til høyre:

Dried Bouquet No2 (40×50) · Sand Slipping Through (50×70) · Antibes (70×100)
Dancing in Tulle (30×40) · Beige Mushrooms (30×40)

Jeg har handlet fra Desenio flere ganger tidligere, og leveringen har alltid vært kjapp og kundeservicen er super. Dessuten har de et kjempefint og stort utvalg av bilder som passer perfekt til barnerom! Alt fra grafiske og fargerike trykk til søte dyremotiv og tekstplakater – og disse kan være fine å gi bort eller ønske seg til dåp, babyshower eller bursdag. ??

Under ser du hvilke posters Sander har på rommet sitt:

Rabbit Peekaboo (21×30) · Shine Little Star (21×30)

Giraffe Portrait (30×40) · Flying Fox (21×30)

Jeg tror forresten ikke at jeg har vist dere hvordan kjellerstuen vår nede ser ut?

Det er det rommet jeg aaaaldri blir ferdig med å innrede! Vi mangler både sofabord, taklampe og diverse annet – men det jeg er mest fornøyd med er kombinasjonen av den brune skinnsofaen, vintageteppet, speildekorasjonen og dette bildet ?

Hvis du  bruker rabattkoden «HAGA25» hos Desenio.no, får du nå 25% rabatt! Rabattkoden varer til og med 2.mai, og funker på alt utenom rammer og handpicked-/collaboration posters/personlige posters ?

Comments

  • Annette Haga says

   Det er så lenge siden den er kjøpt, men tror kanskje den er fra Kid eller Kremmerhuset<3

  • Annette Haga says

   JA! Absolutt. Takk for at du sa ifra – det var virkelig ikke meningen å glemme merkingen!

 1. Sara Katrin says

  Du burde sjekke ut canvasbutik.se. Trur det er nettsiden. Sinnsyk fin nettbutikk med masse fine bilder i alle varianter. Og prisen er ikke så ille heller. Ligger i samme klasse som desenio, bare utvalget er større!

 2. S says

  Senses er veldig fin! Står mellom senses, blushing peach og warm blush. Synes du senses er mest rosa eller mer beige/brun?

  Hvis det blir senses eller blushing peach har jeg lyst på den med mest rosa-tone??

  • Annette Haga says

   Den har ikke så mye rosa i seg synes jeg, den er mer beige «nude» ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *