Magic Kingdom

Den første uken vår har vært så fin! Tidsforskjellen har ikke vært noe problem, så det var fort gjort å få på plass Sander sine soverutiner her. Han har faktisk sovet bedre enn hva han gjorde hjemme de siste fire ukene før vi dro. Etter vannkopper, forkjølelse og mange nye tenner har han blitt vant til å få en ekstra flaske midt på natten, så vi får se om vi får til å venne han av med det når vi kommer hjem igjen. Han har jo klart seg uten siden han var to-tre måneder, så litt rart at han har blitt avhengig av det nå.

Uansett, det går kjempefint å være på ferie med han! Føler vi får gjort mye mer nå enn da vi var i Palm Springs, og det er lettere å ta han med rundt omkring. Disney World var såååå koselig! Sikkert mer for meg enn for han, men han syntes det var spennende å sitte i vognen og følge med på alt rundt. Det var til og med en del ting han kunne bli med på, som pirat-båttur og it’s a small small world… vanligvis hater han å sitte stille på fanget, men det gikk superbra. 🙂 Tror nesten det å gå rundt hele dagen var mer slitsomt for oss voksne. Hvertfall Emil og meg.. hadde sikkert ikke vært der halvparten så lenge om ikke det var for resten av familien min. Helt sykt hvor mye mennesker det var der, selv om det er lavsesong! Magic Kingdom har rundt 40-50.000 gjester i løpet av en dag. Puh!!

Haha, må le av Sander på det siste bildet der.. Han hørte nemlig en baby som hylskrek rett ved oss, og da ble han med på gråtingen akkurat da vi knipset bildet. Fem sekunder senere sovnet han som en stein! 

Denne oppdateringen kommer litt senere enn hva jeg hadde tenkt, men jeg ble faktisk mer sliten av denne dagen enn hva jeg hadde sett for meg. For å si det sånn: nå glemmer jeg ikke at jeg er gravid lenger. I løpet av den siste uken føles det ut som jeg har blitt 500% mer preggo. Kanskje en liten overdrivelse, men sånn cirka. Plutselig kjenner jeg meg myyye tyngre, blir fortere andpusten, har fått masse kynnere og generelt et større behov for å hvile. Og på ferie går det jo gjerne i ett. Spesielt med to barn! Så vi er flinke til å utnytte dagene og gjøre mye forskjellig, og så slapper vi stort sett av med takeout og biljard «hjemme» i huset på kveldene. Temperaturen svinger veldig her nå, det er bikini den ene dagen og genser og jeans den andre – men jeg tipper det er litt kaldere hjemme i Norge.. 🙂

Comments

 1. Milla says

  Ser ut som dere har det fantastisk på tur:D Hvordan redigerer du bildene dine? Bruker du en app?:)

 2. Anniken says

  Hvordan var magic kingdom for han største? Vi reiser til sommeren og klarer ikke å bestemme oss for hvilke parker…

  • Annette Haga says

   Han synes det var gøy!! 🙂 Vi har tenkt oss på Animal Kingdom i morgen, så skal spørre han etter det hvilken park han likte best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *