Lille julaften

Bordet er ferdig dekket til i kveld, og sånn ser det ut i år 😀 Kanskje litt over the top med all pynten, hehe, men jeg liker det jo litt glam jeg da. Vi har en kjøkkenøy rett bak, så har bestemt oss for at vi skal sette all maten og tilbehøret der – så kan man bare gå og forsyne seg så mye man vil.

Formiddagen har blitt brukt til å se Home Alone med hver vår julestrømpe, lage sjokolademoussen vi skal spise til dessert og nå har vi akkurat startet å dampe pinnekjøttet. Emil og Nemo er ute og spiller litt fotball og Sander har eeeeendelig sovnet, så nå skal jeg begynne å fikse meg. At julaften faktisk er i morgen, det føles som en ekstra bonus, haha. Sånn er det med bonusbarn, si! <3

Comments

  1. Karoline says

    Hvilke innstillinger bruker du på kameraet ditt? Jeg sliter med at bildene mine (olynpus pen 8) blir så fryktelig gule inne!

    • Annette Haga says

      Hei! Først og fremst så er det en innstilling inne på selve kameraet, der du må velge å fjerne «keep warm color», sånn at hvitbalansen blir mer riktig 🙂 dette funker ikke på auto, men på feks P og A. Ellers så pleier jeg som regel å fikse bildene kaldere i lightroom etterpå hvis de er veldig gulaktige. Men prøv å endre på innstillingen først!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *