Leiligheten min <3

Annonse

leilg98Nå er det altfor lenge siden jeg har vært aktiv her inne, og det er en kombinasjon av mange ting. Jeg har vært sykemeldt fra jobb en periode, vært nede for telling med influensa etterfulgt av infeksjon, mye vondt i magen og vært ekstremt sliten. Humøret mitt har vært veldig i ubalanse den siste tiden, så det har vært litt slitsomt! Men det har hjulpet å få tid til å bare hvile og jeg håper det blir bedre fremover. I morgen er jeg tilbake på jobb igjen og da blir det litt mer rutiner på ting, satser jeg på.

En ting som er stoooor stas er at vi har kjøpt oss hus!! Jeg skal blogge mer om dette fremover og hvordan prosessen blir, og jeg gleder meg masse til å innrede det nye hjemmet vårt. Vi flytter ikke før ut på nyåret, så vi har litt tid på oss enda. Og nå er leiligheten min up for grabs.. Noe jeg synes er litt trist, fordi jeg elsker å bo her. Har faktisk ikke ord for hvor perfekt denne leiligheten er! Men jeg kjøpte jo denne da jeg var singel, og nå blir vi 4 personer – så vi trenger et soverom til.. og så blir det jo veldig fint med hage!

leili09Tror aldri leiligheten har vært så ren og ryddig som akkurat nå ;) Jeg er så utrolig glad vi har fast vaskehjelp fra Freska 2 ganger i måneden, det er så vanvittig deilig å komme hjem til shinet leilighet annenhver fredag! Dessuten har jeg verdens hyggeligste rengjører, så jeg synes det er litt trist ettersom jeg mest sannsynlig kommer til å fortsette tjenesten med en annen renholder når vi flytter ut av byen. Hun er så søt og hyggelig – og ikke minst veldig effektiv. Om det er noe spesielt jeg skulle trenge ekstra hjelp med (vaske kjøleskapet/ovnen/stryke klær – you name it) – så fikser hun det på 1, 2, 3.

Det er det som er så flott med Freska – at du får samme rengjører hver gang! Dessuten får alle renholderne betalt tariff og er sikret sosiale goder, og du kan føle deg trygg på å være i gode hender. Du er alltid forsikret opp til 10 millioner kroner, og det finnes virkelig ingen gode grunner til å bruke svart vaskehjelp om du spør meg. Det er verdt hver krone. ❤️

leilighet86

Mesteparten av interiøret blir med videre såklart, men jeg er også i gang med å planlegge litt nye innkjøp (blant annet en ekstra sofa og innredning av barnerommene). Så håper dere kan like litt flere interiør-innlegg fremover!

Comments

 1. Henriette says

  Er så glad i alle innleggene du legger ut :) Blir så spennende å følge med fremover med nytt hus! Gratulerer!
  Likte også forrige innlegg supergodt.
  Lykke til på jobb igjen – godt å høre at formen er bedre.

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Det er veldig koselig å høre <3 og jeg satser på å legge ut innlegg litt mer regelmessig hehe, men det er først og fremst for min egen del at jeg blogger så da orker jeg ikke når jeg er veldig sliten. TAKK for kommentar :D Klem til deg!

 2. Malin says

  Gratulerer! Blir så spennende å følge deg fremover. Jeg er selv på sofajakt, hvilken er det du har og er du fornøyd? :-)

  • Annette Haga says

   Takk! Vi skal beholde den hvite sofaen vi har nå, den er fra IKEA men skal kjøpe et nytt trekk til den (Kivik). Fornøyd med den, men litt lei av hvitt! Og så trenger vi en liten sofa til underetasjen i det nye huset, men her tenker jeg det er praktisk å velge en sovesofa faktisk! Tror vi lander på en grå farge, men usikker på hvor vi skal kjøpe den. Klem :)

 3. Maria says

  Åå, gratulerer med nytt hus! Det blir sikkert kjempefint! Gleder meg masse til interiør-innlegg og følge med videre :D
  Håper formen holder seg bra <3 Liker bloggen din, du virker så ekte og god!

 4. Kat says

  Hei!
  Veldig glad for at du har begynt å blogge igjen :) Lykke til med graviditeten videre, og med det nye huset. Blir spennende å følge med!!

 5. Anita says

  Så utrolig gøy at du blogger igjen! Leste bloggen for lenge siden, og kom tilfeldigvis over den etter en artikkel (?) etter forlovelsen. Synes det var utrolig gøy at min favorittblogger skulle gifte seg med min favoritt paradise-deltaker! gleder meg til å følge deg i tiden fremover med både baby og nytt hus! Kos deg de neste månedene, og husk å senke skuldre og å slappa godt av.

  • Annette Haga says

   Tuusen takk :D Du, den er så mange år gammel nå at jeg husker ikke.. Mener den er fra lampebutikken på CC Vest :)

 6. sunniva says

  hei! så fin leiligheten dere selger er. likte gulvteppet veldig godt. hvor er det fra:)? hilsen en som nylig ble boligeier selv:)

  • Annette Haga says

   Tuusen takk! Det er fra by bjørkheim:) Anbefaler å sjekke ut tepper på etsy, der er det SÅ mye fint!!

 7. Ida says

  Hei Annette,
  Jeg lurer på hvor bildene dine på veggen er fra? Både i stuen og spisestuen. Masse lykke til i nytt hus :-)

 8. Sanna says

  Hadde du vært interessert i å selge det hvite trekket på sofaen hvis du skal ha nytt? Ser det er umulig å få tak i på IKEA og syntes det var såå fint!

 9. Sanna says

  ÅÅ!! Tusen takk, perfekt! Hvilken farge tenker du å ha på det nye trekket? Interiørsmaken din er helt fantastisk :* :-D

  • Annette Haga says

   Bare hyggelig! <3 Jeg klarer ikke bestemme meg!! Vurderer enten mørkegrønn, mørkeblå, sort eller grå… Må tenke litt videre:) Tusen takk. Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *