La Palette Nude

Reklame

nude566I samarbeid med L’Oréal Paris har jeg testet de nye øyeskyggepalettene ‘La Palette Nude‘, og jeg har laget to sminkelooks som dere finner i appen Makeup Genius. Dere husker kanskje at jeg blogget om den for en liten stund siden? Det er i alle fall en vanvittig morsom og smart app som lar deg teste ut ferdige sminkelooks på deg selv. Den er helt gratis å bruke, og du finner den i App Store/Google Play! Men tilbake til palettene.. Jeg går sjelden en dag uten å bruke øyeskygge, og foretrekker toner som beige og brunt. Det er egentlig ikke noe særlig forskjell på hvordan jeg sminker meg til hverdags vs fest, bare at jeg foretrekker en mer dramatisk smokey eyes-look på kveldstid 😉 Av de to sminkepalettene liker jeg aller best ‘Beige Nude’, som dere ser ovenfor! Det er denne jeg har brukt for å lage looken under, kalt Girls Night. Håper dere liker tutorialen!

mynudelook1

step1step2step3step4Hvis du likte looken min kan du se og teste den på deg selv i Makeup Genius-appen til L’Oréal! Du kan dessuten delta i en morsom konkurranse ved å prøve en ready-to-wear nude look i appen, og ta en selfie av resultatet. Ved å publisere bildet på Instagram med hashtag #mynudelook og @lorealparisno er du automatisk med i trekningen av sminkeprodukter til en verdi av 950 kroner. Vinneren vil også få sin helt egen makeuplook presentert i Makeup Genius-appen, og det trekkes dessuten ut 21 dagsvinnere som får hver sin L’Oréal Paris La Palette Nude i valgfri farge. Konkurransen varer frem til 17. september, og du må ha offentlig profil for å kunne delta. Mer informasjon finner du her! Masse lykke til ♡

Comments

 1. says

  Hei søte Annette!

  Kan jeg bare spørre deg om en ting? Valentino skoene 😀 Syns jeg leste en kommentar om at du hadde bestilt de over valentino.com – vet du om det er toll i tillegg? Har så lyst på de skoene!!!

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg husker ikke om det var inkludert i prisen jeg betalte i kassen – men jeg fikk i alle fall ingen ekstra regninger i etterkant 😀

 2. says

  Jeg elsker nude og har brukt opp alle favorittfargene mine I min forrige pallet, så jeg er på jakt etter en ny. Lurer på om jeg skal prøve meg på denne for det var helt nydelige farger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *