Klementiner og serietips

jul971Finnes det noe max antall klementiner man bør spise per dag? I såfall tror jeg at den grensen er nådd for lengst. Føles ut som jeg ikke har gjort annet enn å drikke gløgg, spise godis fra julestrømpen og skrelle klementiner de siste dagene, haha. Jeg tusler rundt i pysjen for fjerde dagen på rad, men i dag har jeg hjemmekontor samtidig som jeg slenger ut mattestykker til Nemo annethvert minutt – litt multitasking for å si det mildt :D

Ellers må jeg innom Ullevål igjen etterpå, og nå må jeg nesten le av hvor tragiske rutiner de har der. Men jeg må altså ta den samme blodprøven igjen for fjerde gang, ettersom den forrige prøven ble «oversett» på labaratoriet. Jeg skjønner ikke helt at det skal være mulig jeg… I morgen skal jeg til jordmor på svangerskapskontroll og 3D-ultralyd, så krysser fingrene for at det går bra.

juul999Jeg må forresten tipse om en serie til dere som er litt mettet på julefilmer, og det er The Good Fight (spinoff av The Good Wife). Den er så spennende!! Håper dere nyter romjulsdagene.

Comments

 1. Yvonne Nicole Vestad says

  Det skal jo virkelig ikke gå an, haha. Når det er sagt fødte jeg på Ullevål i mars, og var veldig fornøyd. (Er forøvrig gravid på ny og venter i mars igjen, haha). Masse lykke til ❤❤

 2. Kanita says

  Tyrant/Netflix
  Big Little Lies/HBO (den beste)

  Typisk å ikke komme på noen flere akkurat nå! Blæææh…
  Uansett, ta vare på deg selv! Du ser smashing ut!!!!

 3. Tine says

  Laboratoriet! Helt greit med skrivefeil, men slikt bør en vel kunne. Eller?
  Ellers lykke til! Heldig er du med svangerskapet! Jeg var 46 kg da bebis var ute etter keisersnitt pga Hyperemesis(ekstrem svangerskapskvalme). Pappa tok bevis de første år, jeg havnet i fryktelig angst, og er enda ikke nær datteren. Min mann og jeg mistet alt, husker ikke oppvekst, ingenting!
  Take care!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *