Klassekos og spraytan

Skal ikke skrive så veldig mye mer om skole fordi det er så kjedelig å lese om. Men her er noen bilder fra klasseavslutningen vi hadde hjemme hos læreren min Erik i dag.Og dagens tema i dag er spraytan, noe jeg faktisk aldri har prøvd på egenhånd. Jeg tør liksom ikke, det ser så komplisert ut. Krem har jeg derimot prøvd – som resulterer i flekkete, oransje hender hver gang. Men jeg har fått tips, å bruke hansker eller vaske seg underveis og så ta hendene til slutt. Jaja, jeg syns det er litt stress, står som en akrobat og prøver febrilskt å få gnidd ut all kremen over hele ryggen.

Så før jeg skulle på gardeball gjorde jeg mye research rundt det å ta spraytan hos hudpleier. Noe jeg aldri i verden ville turt er å gå inn i en sånn maskin, det stoler jeg ikke på i det hele tatt! Og alle husker vel Ross sitt mislykket forsøk på det. =p Så jeg prøvde meg på Spraytan i Mona Lisa Salongen – og jeg var veldig nervøs for å bli seende ut helt oransje, og bekymret meg for håret, negler og sminke. Jeg hadde på meg øyensminke når jeg kom men det gjorde ingenting, fikk gnidd vaselin på neglene og stod i bare g-streng i et slags svart «telt». Jeg fikk ikke hette på håret, merkelig nok – men det fikk ingen farge.
Det var en type støvsuger som sprayet meg, det var bittelitt kaldt bare. Hun gjorde det i to omganger og jeg ble utrolig brun! Man ser resultatet med en gang så man kan bare fortsette om du ikke blir brun nok. Så måtte jeg stå å tørke i ca 10 min. Måtte passe på å ikke se ned for å få skille på halsen, og tok på løse klær etterpå. Droppet bh-en, for den ville lagd merker! Mange timer etterpå prøvde jeg en bh under en topp og når jeg tok den av ble det svake merker etter bare fem min. Så pass på det. Jeg var KNALLBRUN samme dag, men fargen forsvant veldig fort etter en lang dusj dagen etter, fortsatt brun men det ble borte på noen dager. Så ikke dusj for lenge 😉 Det kostet bare 300 kroner (billigere enn de andre steder, jeg har sjekket), men den hvite t-skjorten jeg brukte etterpå ble helt ødelagt av brunfarge. Så det smitter. Men jeg anbefaler det til en liknende anledning som ball, bryllup eller en viktig fest. : )

Comments

  1. says

    Hmm.. Jeg har selv vurdert det, men har liksom aldri tørt, hehe. Redd for å få skiller å slik, men nå må jeg kanskje prøve 🙂

  2. says

    🙂 Jeg er veldig enig med deg faktisk!

    Jeg var inne å hörte på sangen din! Du er jo kjempe flink til å synge. Du burde kontakte broren min og spille inn noe sammen! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *