Klare for bryllupsreise

reise039

Endelig er vi klare for å reise! Nå er jeg ganske så sliten etter den siste uken, som har bestått av dobbelt så mye jobb som vanlig – og veeeldig klar for å sette meg på flyet til L.A. Jeg har aldri gledet meg så mye til en ferie før. Og så er det ekstra stas at dette blir vår første ferie som mann og kone ❤️

Vi er akkurat ferdige med å pakke (synes det er vanskelig å pakke for 3 uker, og vi har garantert glemt masse, men det får gå). Det blir jo uansett litt shopping på oss den første uken, før vi drar videre til Hawaii. Der har ingen av oss vært tidligere, så det gleder jeg meg veldig til!

reise03Jeg må forresten tipse om hvor smart det er å rulle plaggene sammen i kofferten! Jeg har alltid tenkt at det umulig kan være bedre enn å legge alt så flatt som mulig, men det er jo hundre ganger mer praktisk – du får både bedre oversikt + plass til mye, mye mer. En annen reise”hack” jeg benytter meg av er å samle alle ledningene mine med hårstrikker. Jeg er sikkert ikke den eneste som ALLTID har én strikk for lite, uansett. Og så fyller jeg skoene mine med sokker, etc- Mange smarte videoer på Youtube som jeg anbefaler sjekke ut :)

Nå får vi komme oss av gårde til flyplassen! Xx

Comments

  1. Jeanett says

    Kan du legge ut et dypere innlegg om bryllupsreisen? Sånn hvor dere har tenkt dere, land, byer, steder, hoteller etc.

  2. Aline says

    Ser dere skal til Hawaii❤ håper dere leier bil og reiser rundt på de ulike øyene…dere MÅ på Maui og ta the road to Hana;) Gjerne i en Jeep! De går småfly mellom øyene. Øyene er svært ulike…derfor bør man få med seg minst 3 av dem. Vi var på Honolulu, The Big Island og Maui. Var der på bryllupsreise for 4 år siden og har sagt jeg skal tilbake på 10 års bryllupsdagsfeiring…men har allerede snakket om å dra dit til neste år. Mitt paradis! Håper dere liker dere der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *