kjeglenette drar til oslo

Nå skal jeg straks løpe ned for å rekke bussen til Oslo! Planen er å få stripet håret hvis jeg får en frisørtime, støpe negler, ta solarium og shoppe litt. Tviler på at jeg får tid til alt men da er det greit å gå rundt alene slik at man kan gjøre ting «i sin egen rekkefølge» eller på «sin egen måte» for å si det sånn! Jeg foretrekker hvertfall helt klart å handle alene/gjøre ærend alene – framfor å bruke tre timer ekstra på tjatt og surr med venninner. Selvfølgelig er det kos det også, men helst da på impuls og uten noen spesielle planer. Nå drar jeg hvertfall alene og kommer tilbake senere med oppdatering og bilder. ;-)

I mellomtiden kan dere jo bare beundre meg som liten kid. Rund som en ball i ansiktet og håret formet som en kjegle; me like. Savner den looken litt.

Comments

  1. says

    Hahahaha aww, søteste jeg har sett på lenge :DD Du får kose deg, jeg liker også best å handle alene. Gøy med jenteshopping, men da må jeg ikke ha 1000 ting planlagt. ^^

  2. says

    Naw, takk. :) HEhe, hørtes kjipt ut. Dumt det er så vanskelig å snu rytmen :o
    Du var søt som kid da!:) ikke frekt ment, men du kledde å bli eldre. Hehe :) Skulle ønske jeg også kunne dra til Oslo på impuls en dag..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *