Julekaos før julaften

Jadaaa – har ikke akkurat vært så «rolig» julestemning i huset her de siste dagene. Jeg har stresset med å få huset til å ikke se helt kaos ut, og innsett at… bare vent, de neste årene kommer til å bestå av meg og fire gutter. What to do.

Håper minst en av dem får litt støv på hjernen, selv var jeg verdens største rotekopp frem til jeg ble 25. Tjuefem år altså.. Så lang tid tok det før jeg begynte å irritere meg over rot. Og etter jeg ble gravid første gang har det nådd et nytt nivå – man får jo et ekstra behov for å «neste» og ordne alt fint rundt seg da, men det hender jeg gir Emil silent treatment pga han slenger fra seg ting i gangen eller ikke rydder inn i oppvaskmaskinen. Litt psycho, av og til. Men er jo gravid igjen nå da – så får skylde på det.

Uansett, de siste dagene har ikke gått helt etter planen.. Jeg tror Sander og jeg har vært ca like dårlige begge to, typisk at dette skulle komme rett etter vannkoppene! De siste dagene har han sovet totalt 15 min i løpet av en hel dag. Dere med barn skjønner hvor lite det er – helt kriiise, haha. Og nettene har ikke vært så morsomme de heller, han har jo såvidt klart å puste stakkars. I dag virker det heldigvis som om han er på bedringens vei, så håper han våkner opp enda kvikkere i morgen! 🙂

Nå er ENDELIG alt rent, ryddig og klart til morgendagens julefeiring. Pinnekjøttet vannes ut, bordet er ferdig dekket på, og Emil og jeg ligger på sofaen og ser på julefilm. Han med marsipan, jeg med kleenex, begge med hvilepuls – endelig. Så jeg vil bare ønske dere en riktig god jul <3

Comments

  1. L says

    Sander er helt nyydelig!

    Vi ble også sjuke nå rett før jul. Har baby som er like gammel som Sander. Han fikk heller ikke puste omtrent, helt til vi fikk tak i sånn nesesug. Er jo faktisk ganske genialt. Skal si det er noe annet å være syk når man har fått baby..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *